Dlaczego nie ma opcji w wiadomosciach prywatnych ich blokady lub opcji tylko dla znajomych?
lista tematów
Pomysł- Blokowanie wiadomości prywatnych dla nieznajomych.
SzadolCapone: Dlaczego nie ma opcji w wiadomosciach prywatnych ich blokady lub opcji tylko dla znajomych?
Są dostępne tylko dwie możliwości.
* chcę otrzymywać, od wszystkich.
* chcę otrzymywać, tylko od płci przeciwnej.
Moim zdaniem powinna być tak możliwość/opcja ustawienia Blokowania np, nie chcę otrzymywać Wiadomości Prywatnych i jak również chcę otrzymywać tylko od znajomych, w takich ustawieniach przez user powinna być tylko możliwość napisania PW przez Moderatora. Skoro takie możliwości są dostępne np w komentarzach to czemu w Wiadomościach Prywatnych by tego nie zrobić.
HardStyle
Owad: Moim zdaniem powinna być tak możliwość/opcja ustawienia Blokowania np, nie chcę otrzymywać Wiadomości Prywatnych i jak również chcę otrzymywać tylko od znajomych, w takich ustawieniach przez user powinna być tylko możliwość napisania PW przez Moderatora. Skoro takie możliwości są dostępne np w komentarzach to czemu w Wiadomościach Prywatnych by tego nie zrobić.
:)
Owad: SzadolCapone: Dlaczego nie ma opcji w wiadomosciach prywatnych ich blokady lub opcji tylko dla znajomych?
Są dostępne tylko dwie możliwości.
* chcę otrzymywać, od wszystkich.
* chcę otrzymywać, tylko od płci przeciwnej.
Moim zdaniem powinna być tak możliwość/opcja ustawienia Blokowania np, nie chcę otrzymywać Wiadomości Prywatnych i jak również chcę otrzymywać tylko od znajomych, w takich ustawieniach przez user powinna być tylko możliwość napisania PW przez Moderatora. Skoro takie możliwości są dostępne np w komentarzach to czemu w Wiadomościach Prywatnych by tego nie zrobić.
powinni dodac mozliwosc tylko dla znajomych.NIe wiem czy to takie trudne dla nich?