Cześć
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
lista tematów
[Czat] Dawno, dawno temu.. strona 7 z 8
Witam serdecznie, przyszłam się przywitać. Czy ktoś mnie pamięta? ;c
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
"X" oznacza całus, więc jakieś tam czułości były . A tak poza tym, to wszystko w swoim czasie .
NIeee, wtedy nic nie widać Sorry, nie chcę być tym, co niszczy marzenia, ale "muszem" - czatusie wymarli (wydawało mi się, że już ten temat omówiliśmy ). No i Mikołaj nie istnieje.
Dzisiaj .Coś o tym wiesz? Myślę, że @Tomus chętnie przeglądnąłby te pw, w celach naukowych ma się rozumieć #Igotyoubro
Niestety, z moją sklerozą to nie. Witaj!
NIeee, wtedy nic nie widać Sorry, nie chcę być tym, co niszczy marzenia, ale "muszem" - czatusie wymarli (wydawało mi się, że już ten temat omówiliśmy ). No i Mikołaj nie istnieje.
Dzisiaj .Coś o tym wiesz? Myślę, że @Tomus chętnie przeglądnąłby te pw, w celach naukowych ma się rozumieć #Igotyoubro
Niestety, z moją sklerozą to nie. Witaj!
Konto usunięte: esquilo: dzisiaj to już bez czułości?"X" oznacza całus, więc jakieś tam czułości były .
Taki subtelny
Taaa, że wyczekiwane lepiej smakuje. Tylko ile to może zająć? Kilka dni, miesięcy, lat. I co, oboje będziemy mieli laski?
Romantiko w żebro pytona mać