Cześć
, tu Tomek
Tak sobie siedzę i myślę i co .. ? Wymyśliłem powrót do przeszłości :)Jestem z "czasów" palemek na czacie, niebieskiej kropki przy nicku, pokoi wojewódzkich.... i tak się zastanawiam. Jest ktoś tutaj ze starej Gwardii Dumbledora ? :)Od roku 2009+ :) ?Jak żyjecie? Co nowego? Ile juz dzieci macie? :)
Jam nick:
Tomcio
lista tematów
[Czat] Dawno, dawno temu.. strona 4 z 8
Tak, tak. Kojarzę.Och, nie kuś Tak dla jasności, mi to wcale nie przeszkadza (A seks zawsze gdzieś się wciśnie )
Korzystaj, póki możesz. Ostatnio moje posty pojawiają się tak często, jak kometa Halleya A nic. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma Tak jak tej pani z obrazu, niewiele mi go zostało .Już milczę! :XKolejna kusicielka .
Korzystaj, póki możesz. Ostatnio moje posty pojawiają się tak często, jak kometa Halleya A nic. Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma Tak jak tej pani z obrazu, niewiele mi go zostało .Już milczę! :XKolejna kusicielka .
Konto usunięte: Korzystaj, póki możesz. Ostatnio moje posty pojawiają się tak często, jak kometa Halleya
Że taki wyjątkowy jesteś? Ojojojojo
Poka tfasz jeżeli jeszcze ją masz
:gili gili: :D
Konto usunięte: Cały ja . Na dodatek, skromy jestem niesłychanie, najpiękniejsze mam ubranie. [...] Moja buzia tryska zdrowiem, jak coś powiem, to już powiem! O!
Już prawie 22-ga Ty prowokatorze Tyyyyy
:wkłada bajki między karty powieści:
"Nie od razu Rzym zbudowano" :-)
Och, gdybym był parę lat młodszy, to miałbyś powody .
Ale tak to jest z facetami: zabałamuci, naobiecuje, a później ucieka przestraszony
Ach tak, pora na dobranoc.Idealnie się składa, uwielbiam opowiadania na dobranoc. Poczytasz mi?
Ale tak to jest z facetami: zabałamuci, naobiecuje, a później ucieka przestraszony
Ach tak, pora na dobranoc.Idealnie się składa, uwielbiam opowiadania na dobranoc. Poczytasz mi?
Wczułam się w ten Wasz romans na tyle, że aż muszę ujawnić swoją stalkersko-fanowską obecność. Wierzę, że Wam to nie przeszkadza w żadnym stopniu Cześć!
O proszę, Ci tu jacy rozgadani, niewiarygodne! Myślałam, że forum umarło już dawno śmiercią naturalną.
Mam nadzieję, że nie na miotle Grzeczny to moje drugie imię
No i zmieszał mnie z błotem... Ja Ci wieku nie wypominam, Ty brutalu! :P
Skoro Ty się ujawniłaś, to ja również. Swój ekshibicjonizm. Także mi to wcale nie przeszkadza, a wręcz nawet kręci Cześć!
To akurat prawda. Tu są same duchy przeszłości i ewentualnie paru grabarzy .
No i zmieszał mnie z błotem... Ja Ci wieku nie wypominam, Ty brutalu! :P
Skoro Ty się ujawniłaś, to ja również. Swój ekshibicjonizm. Także mi to wcale nie przeszkadza, a wręcz nawet kręci Cześć!
To akurat prawda. Tu są same duchy przeszłości i ewentualnie paru grabarzy .