Siemanko. szukam znajomej roczniki 96 i młodszej. chodzi mi o popisanie czasem ze sobą, złożenie życzeń bozonarodzeniowych itp. pochodzić może z całej polski. chodzi mi o taką internetową przyjaciółkę, z czasem możemy się spotkać i poznać w realnym świecie. fajnie by było, gdyby owa koleżanka wolała muzykę rockową i pochodne. pozdrawiam ;p do moderatorów to nie jest oferta typu randka!
[Czat] szukam znajomej
zajmij się czymś człowieku, bo jak pisanie takich rzeczy sprawia ci przyjemność i tak spędzasz wolny czas to coś z tobą nie tak.
Haha widze ze internet grubo Ci uderza w glowie =) A Ty jak spedzasz wolny czas oprocz szukania e-znajomych na portalach?
mozesz sobie poczytać na moim profilu jak spędzam wolny czas. e znajomi to nic złego, a ty zajmujesz się pisaniem głupich postów, którymi nikt się nie przejmuje ani nie są zabawne.
W sumie bym skorzystała, fejm by mi urósł, ale po PIERWSZE nie jestem pedofilem, po DRUGIE nie pasuje rocznik, nie pasują życzenia, bo bym ich nie złożyła, nie pochodzę z Polski a z Honolulu, nie zostanę internetową przyjaciółką, bo tak naprawdę jestem facetem, nie spotkam się z Tobą, bo (patrz punkt pierwszy). Jedyne co się zgadza to muzyka rockowa, choć Twój rock a mój rock, to pewnie wielka przepaść jak między głupotą a mądrością Także, sorry - ja się nie nadaję Zmień wymagania, może skorzystam.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
ciesze się, że mogłaś się wypowiedzieć. pewnie masz to gdzieś, ale i tak ci powiem, że masz fajne cycki.
W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory,
goją się rany
życzę Ci zdrowia,
życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy,
zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi
i wokół pełno życzliwych ludzi.
On n’est jamais content là où on est.