Jako że mamy wolne i może czekają was stresujące spotkania z dalszą rodziną - postuję klasyczny poradnik: Każdy wie, że dobrzy ludzie cenią sobie kooperacje z rodziną. Trzeba dbać o kontakty z nimi, a jak jest się zaproszonym na jakieś spotkanie to pokazywać charakterność i eksponować męskie życie. PRZYWITANIE - Wchodzimy do mieszkania. Jak dobrze się przywitać? Podajesz zdecydowanie rękę każdemu, ewentualnie drugą reke położyć na ramieniu i poklepać. Patrz się prosto w oczy osobie z którą sie witasz. Możesz też powiedzieć "Szacuneczek" albo "No witam, witam, szacuneczek". Pokażesz w ten sposób szacunek. SIEDZENIE PRZY STOLE - Zaczynamy jeść i dyskutować. Tutaj pokazujesz czy jesteś facetem czy pipką. Prawdziwy facet interesuje się furami i sportem. Wymieniasz poglądy, podkreślasz swoje racje głośnym szalonym głosem, żeby seniorzy wiedzieli z kim mają do czynienia. Musisz przy tym jednak pamiętać, że musisz być kulturalny, bo to twoja rodzina. Więc jesli z kimś się nie zgadzasz to mówisz "Nie zgadzam się tobą chłopaczyno - wg mnie on jest teraz w formie". W skrócie bez obrażania i rzucania mięsem. PYTANIA O DUPY - Wiadomo, że przy charakternym stole zawsze padają pytania o to czy masz laske i ruchasz. Masz edukować rodzinkę i powiedziec że na stałe nikogo nie szukasz i kobiety służą tylko do ruchania. W ten sposób zyskasz szacunek w oczach facetów a kobiety odbiorą cię jako twardego samca alfa. Jeśli będą ci podsuwać konkretne kandydatki to udajesz, że już je ruchałeś np "Chłopaczyno, a ta Kaśka z osiedla chyba jest sama?" "Wiem mamo ale już ją ruchałem i nie goli pipki". No coś w tym stylu. ŻYCIOWE ANEGDOTKI - Pokaż że nie jesteś pizdą tylko mentalnym obieżyświatem i na różne przygody jesteś otwarty. Opowiadaj swoje szalone historie, podkreślaj swoje bohaterstwo i zawsze staraj się pokazać że byłeś górą. Jak spotkasz jakiegoś lamusa na takim spotkanku, to spytaj o jego historie, żeby go ośmieszyć. DUPY NA SPOTKANIACH RODZINNYCH - Wiadomo, że zawsze możesz spotkać jakąś daleką kuzynkę na spotkaniu. Broń boże nie pytaj jej jak studia, albo czy zaliczyła ostatnią klasówke - bardziej zdecydowane pytania np "Co tam cipcia".
lista tematów
[Czat] jak sie zachowywac strona 2 z 2
Fakt, przepraszam, wczoraj banowałaś na czaciku xDD
gaillard: Zrobili tak samo jak kiedyś z avatarami.
można było przewidzieć, że taki to będzie koniec.. :D
Tja. Ale jak napisałem w tamtym temacie, walczyć o to nie będę, tylko szkoda trochę by przez jednego/kilku "mądrych" uwalać całą opcję..
Ciebie mam wziąć? Z chęcią
gaillard: Och, praksia. Nie mogłaś udawać, że tego nie widzisz i rozwinąć dyskusję? Ten dział i tak umiera.
ale w 3 czy tam 5 osób działu nie ożywimy
własnie dawaj temat
on i tak nie będzie z nami rozwijał dyskusji, często widze Jego wklejki na forum xd
Jade na tulipany nareczka :*:*Wiesz dac jakiś cytat z google pod temat to rozumiem, ale jak ktos kopiuje wszystko...;(
troche bolą mnie takie tematy
Na czacie banuję jawnie, a na forum z nińdży.
Shaitan: Tja. Ale jak napisałem w tamtym temacie, walczyć o to nie będę, tylko szkoda trochę by przez jednego/kilku "mądrych" uwalać całą opcję..
Uznajmy tę opcję jako bug. :D Avki, ani obrazki w podpisie nie wrócą. :(
Najlepsze było to, że za ustawienie nieregulaminowego obrazka w podpisie trzeba było dawać bana na forum..
Nie wiesz co, ale z chęcią - odważynyś.
Wję.. Trzeba by było ustawiać w topicach zachęcenia do zaglądania tu (tak jak to się robiło, gdy trwało tu jakieś głosowanie). Ale teraz takie topice są widoczne, że nikt nie zwraca nawet na nie uwagi. -.-
Ja nie umiem!
Poza tym co będzie jak ktoś przylezie i mi zamknie go? :C
Na hajdzie co chwile wklejki lecą.
Na co?
:-*
gaillard: Spojrzałam na start imprezy i już odechciało mi się dalej czytać..
Ale, ale.. WEEKEND!1!!!1oneone
połaziłam, kupiłam sobie cebulki tulipanów za 2 zł i wróciłam, przeciez ja nie zostane na tej wiejskiej imprezie "ja uwielbiam jom"
nie moje klimaty
ale zobacz jakie widoki ;D