Ela
Reputacja: 961 | BluzgometrTM: 2
Ela
  19 listopada 2012 (pierwszy post)

Witajcie,
od dzisiaj na Fotka wszyscy userzy poniżej 15 roku życia mają dostęp do czatu +15.
Oprócz tego Ci co przekroczyli magiczne 15 lat, czyli 16-17 lat mają możliwość wchodzenia na czat 5-10-15.

Miłego czatowania,
Ela

Ja tu tylko delikatnie muskam klawiaturę, aby cichym szeptem coś napisać...
leser
leser
  20 listopada 2012
Earth
Earth: A co z opcją wyboru pokoju z poziomu osobnej podstrony (jak to było kiedyś, a nie wjazdu od razu w główny), będzie to wprowadzone? :)

zebys sie nie zdziwila... :D
Earth
Earth
  20 listopada 2012
leser
leser: zebys sie nie zdziwila... :D

Nie no, ja i tak na czacie bywam od święta także wiesz. Pytam z ciekawości tylko. :D
leser
leser
  20 listopada 2012
Earth
Earth: Nie no, ja i tak na czacie bywam od święta także wiesz. Pytam z ciekawości tylko. :D

Earth
Earth: A co z opcją wyboru pokoju z poziomu osobnej podstrony (jak to było kiedyś, a nie wjazdu od razu w główny), będzie to wprowadzone? :)

zebys sie nie zdziwila... :D

taki zapal maja, ze o jej... zanim wprowadzili rozne kolory kropek dla mr i mp minelo z pol roku...
Shaitan
Shaitan
  20 listopada 2012

Pati mozliwe, bo propozycja tej zmiany padla wiele razy, ale czas pokaze. My tez nie jestesmy szczegolowo informowani o wszystkich planowanych zmianach :)

Earth
Earth
  20 listopada 2012
leser
leser: taki zapal maja, ze o jej... zanim wprowadzili rozne kolory kropek dla mr i mp minelo z pol roku...

Też swoje odczekałam.. :ziober2: Zresztą, wszyscy narzekają na zmiany, więc to może i dobrze, że wchodzą powoli. Wyobraź sobie kompletną przemianę na raz, znowu lament by był przez pół roku. :D
Earth
Earth
  20 listopada 2012
Shaitan
Shaitan: Pati mozliwe, bo propozycja tej zmiany padla wiele razy, ale czas pokaze. My tez nie jestesmy szczegolowo informowani o wszystkich planowanych zmianach :)

Może Ela da jakieś pewne info, chociaż może jeszcze tego nie podadzą, hm. :)
leser
leser
  20 listopada 2012
Earth
Earth: Też swoje odczekałam.. Zresztą, wszyscy narzekają na zmiany, więc to może i dobrze, że wchodzą powoli. Wyobraź sobie kompletną przemianę na raz, znowu lament by był przez pół roku. :D

dwa flirty wprowadzone jednoczesnie itp... a tu tylko zrobic by kazdego wrzucalo w swoje wojewodztwo... mysle, ze te istotne zmiany powinny byc pierwsze... tu jak zawsze wszystko od dupy strony :)
Earth
Earth
  20 listopada 2012
leser
leser: dwa flirty wprowadzone jednoczesnie itp... a tu tylko zrobic by kazdego wrzucalo w swoje wojewodztwo... mysle, ze te istotne zmiany powinny byc pierwsze... tu jak zawsze wszystko od dupy strony :)

Nie w swoje województwo. Żeby po kliknięciu w "czat" przenosiło do okna wyboru czata, a nie waliło gdziekolwiek z automatu :) Ta zakładka nawet ładna była z tego co pamiętam. :)
leser
leser
  20 listopada 2012
Earth
Earth: Nie w swoje województwo. Żeby po kliknięciu w "czat" przenosiło do okna wyboru czata, a nie waliło gdziekolwiek z automatu :) Ta zakładka nawet ładna była z tego co pamiętam. :)

no wlasnie to mialem na mysli! chociaz wrzucanie w swoje wojewodztwo tez jest takie zle... ladna? prosze cie... ;d byla taka dziecieca :D
Earth
Earth
  20 listopada 2012
leser
leser: no wlasnie to mialem na mysli! chociaz wrzucanie w swoje wojewodztwo tez jest takie zle... ladna? prosze cie... ;d byla taka dziecieca :D

Moja pamięć jest zawodna, także możesz mieć rację. ;D
Dobra, dość nabijania, bo moje pytanie całkiem przepadnie gdzieś w czeluściach tematu. Choć pewnie i tak się stanie. ;_;
Miłego Resorze. :)
Krzysiu
Krzysiu
  21 listopada 2012

ja mam 12 lat :P

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  22 listopada 2012
Ela
Ela: od dzisiaj na Fotka wszyscy userzy poniżej 15 roku życia mają dostęp do czatu +15. Oprócz tego Ci co przekroczyli magiczne 15 lat, czyli 16-17 lat mają możliwość wchodzenia na czat 5-10-15.

Supcio :ninja:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.