Barmaniasta
Barmaniasta
  11 listopada 2012 (pierwszy post)
Zawsze chciałam,
aby mój temat był top.
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja chce pobrać simsy 3 lub 4 i nie mam działających rs ... pomóż ktoś

Poszukaj na torrentach :D
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: nie w tym rzecz. kiedyś więcej szalałam po pokojach, ale jak dostałaś niebieską kropkę, to już nawet nie miałaś dla mnie czasu :(((.

Bo co wchodziłam, to Ciebie nie było :( To wychodziłam i szukałam wrażeń na innych pokojach :and: Teraz też rzadko jesteś, a ja jesteś to wisisz.
Maryla
Maryla: fryzjer to zaraz po księdzach najgłupszy zawód świata, bo nie dosyć, że rozumieją po swojemu, to jak zwrócisz uwagę, to zrobią aferę narodową.. :| nienawidzę prostego ścięcia, wolę cieniowane (pazurki czy jak to tam, nie znam fachowego określenia), więc spoko :P.

Zgadza się. Kilka raz fryzjerka mnie nie zrozumiała i obcięła mnie tak, jakbym wpadła pod kosiarkę.
Pazurki Ci wychodzą? ;> Normalnymi nożyczkami do papieru tniesz? :D
Maryla
Maryla: pamiętam, że jak za małolata chodziłam do fryzjera, to miałam włosy tak długie jak Jarek

HAHA :rotfl:
Ja miałam kask na głowie we wczesnym dzieciństwie: gruba grzywka i włosy obcięte na prosto do żuchwy :ninja:
Maryla
Maryla: średnio, ale najgorzej nie jest. bawię się w odżywki.

To pewnie nie prostujesz.. :ninja:
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012

Nie powiem gdzie możecie sobie włosy ściąć :D

Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Bo co wchodziłam, to Ciebie nie było :( To wychodziłam i szukałam wrażeń na innych pokojach Teraz też rzadko jesteś, a ja jesteś to wisisz.

bo nie mam po co siedzieć. nikt mnie nie lubi, nikogo ja nie lubię, to po co d83dde31
wchodzę dla Ciebie, a Ty uciekasz.

gaillard
gaillard: Zgadza się. Kilka raz fryzjerka mnie nie zrozumiała i obcięła mnie tak, jakbym wpadła pod kosiarkę. Pazurki Ci wychodzą? ;> Normalnymi nożyczkami do papieru tniesz? :D

dlatego do nich nie chodzę :D jak mam potrzebę naprawienia włosów, wpraszam się do przyrodniej siostry, zaciskam zęby i nie komentuję. :mrgreen:
oj :nielapie: mówię o tym:
mniej więcej tak :D nie, fryzjerskimi :P

gaillard
gaillard: HAHA Ja miałam kask na głowie we wczesnym dzieciństwie: gruba grzywka i włosy obcięte na prosto do żuchwy

HAHAH, boże. i fryz na grzyba zawsze spoko.

gaillard
gaillard: To pewnie nie prostujesz..

mam tak proste włosy, że nie pytaj.. :ninja:
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012

Jarek, nie powiem co Tobie możemy uciąć 261d

Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: Jarek, nie powiem co Tobie możemy uciąć

Domyślam się tego :P
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: bo nie mam po co siedzieć. nikt mnie nie lubi, nikogo ja nie lubię, to po co wchodzę dla Ciebie, a Ty uciekasz.

Ja tam od kiedy Cię znam byłam Twoją zapalona fanką.. to się nie liczy? Poza tym każdy ma swoje kółko wzajemnej adoracji :zabawa: Btw:
Maryla
Maryla: wchodzę dla Ciebie, a Ty uciekasz.

Lejesz mód na me serce 263a
Maryla
Maryla: dlatego do nich nie chodzę :D jak mam potrzebę naprawienia włosów, wpraszam się do przyrodniej siostry, zaciskam zęby i nie komentuję.

Nie wiem czy potrafiłabym powierzyć moje włosy kuzynce jakiejś.. :ninja:
Maryla
Maryla: HAHAH, boże. i fryz na grzyba zawsze spoko.

No, ale na szczęście to nie trwało długo, bo potem zaczęłam ogarniać temat i już do komunii miałam do tyłka :D
Zresztą grzyb jest lepszy od fryzury na chłopa :ziober2:
Maryla
Maryla: mam tak proste włosy, że nie pytaj.

+15 do zazdrości dziewczyn, ale akurat nie w moim przypadku :ninja:
Maryla
Maryla: Jarek, nie powiem co Tobie możemy uciąć

A jest co ucinać? 261d
Hyacintho
Hyacintho
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: A jest co ucinać?

Agnieszka.... 2755
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Ja tam od kiedy Cię znam byłam Twoją zapalona fanką.. to się nie liczy? Poza tym każdy ma swoje kółko wzajemnej adoracji

Ech, ostatnią taką grupą, do której przynależałam były Złotka, wiesz? 2764 Oczywiście, pomijam tutaj miano NACZELNEGO POKEMONA +15 i podobne, których się dowiedziałam przez czas mojej kadencji na fotuni, ale tamten okres był chyba najbardziej owocny! d83dde31
Agnieszko, to takie romantyczne, kiedy po takim okresie znajomości(hehe) dowiaduję się, że mam fankę!

gaillard
gaillard: Lejesz mód na me serce

Doceń 263a

gaillard
gaillard: Nie wiem czy potrafiłabym powierzyć moje włosy kuzynce jakiejś..

Ja też mam z tym problem, więc zazwyczaj nikomu nie powierzam. Po prostu zostawiam je, czasem umyję, czasem uczeszę.. :D

gaillard
gaillard: No, ale na szczęście to nie trwało długo, bo potem zaczęłam ogarniać temat i już do komunii miałam do tyłka :D Zresztą grzyb jest lepszy od fryzury na chłopa

No, przed komunią też zmądrzałam, w ten dzień miałam loki do połowy pleców 261d
Lepszy grzyb niż jarek :rotfl:

gaillard
gaillard: +15 do zazdrości dziewczyn, ale akurat nie w moim przypadku

To dobrze, nie zniosłabym tego!
Ja to się cieszę, że należę do tej grupy, która nie jara się lokami, jak to zazwyczaj bywa u tych, co proste mają. Jestem zadowolona z tego co mam, bo wiem, że na starość nie będę miała wiele.

gaillard
gaillard: A jest co ucinać?

Dobre pytanie! 261d
gaillard
gaillard
  12 listopada 2012
Maryla
Maryla: Ech, ostatnią taką grupą, do której przynależałam były Złotka, wiesz?

Hahaha, nie przypominaj mi nawet :rotfl: Nagle wszyscy są złoci, gaillard zła, a grupa do zablokowania :rotfl:
Maryla
Maryla: czywiście, pomijam tutaj miano NACZELNEGO POKEMONA +15 i podobne, których się dowiedziałam przez czas mojej kadencji na fotuni, ale tamten okres był chyba najbardziej owocny!

Zgadza się! Można by było z tego niezłą telenowelę brazylijską sklecić :D
Maryla
Maryla: Doceń

Doceniam d83dde1a
Maryla
Maryla: Ja też mam z tym problem, więc zazwyczaj nikomu nie powierzam. Po prostu zostawiam je, czasem umyję, czasem uczeszę.. :D

No.
'Czasem umyję' - dobrze tak wyrywać z kontekstu :rotfl: Pamiętaj, że święta idą i wypadałoby znowu umyć! :D

Maryla
Maryla: No, przed komunią też zmądrzałam, w ten dzień miałam loki do połowy pleców

Ja miałam lekkie fale! 261d
Maryla
Maryla: Lepszy grzyb niż jarek

:rotfl:
Maryla
Maryla: To dobrze, nie zniosłabym tego! Ja to się cieszę, że należę do tej grupy, która nie jara się lokami, jak to zazwyczaj bywa u tych, co proste mają. Jestem zadowolona z tego co mam, bo wiem, że na starość nie będę miała wiele.

Ech, a mi właśnie podobają się loczki :and: Ale te takie zadbane, a nie takie jedno wielkie siano - jakby piorun w rabarbar strzelił :zabawa:
Maryla
Maryla: Dobre pytanie!

Trzeba się zastanowić czy w ogóle opłaca się wyciągać nożyczki! 261d
Maryla
Maryla
  12 listopada 2012
gaillard
gaillard: Hahaha, nie przypominaj mi nawet Nagle wszyscy są złoci, gaillard zła, a grupa do zablokowania

No, tak było, ale to i tak wyszło, że to ja ta zła i najgorsza d83dde31 Zawsze, zawsze..

gaillard
gaillard: Zgadza się! Można by było z tego niezłą telenowelę brazylijską sklecić :D

Zgadza się, mam bogate życie wirtualne 261d

gaillard
gaillard: No. 'Czasem umyję' - dobrze tak wyrywać z kontekstu Pamiętaj, że święta idą i wypadałoby znowu umyć! :D

Lubię jak komentują coś wyrwane z kontekstu :zabawa: Później ktoś o czymś do mnie pieprzy, a ja za penisa nie wiem o co chodzi, paranoja. :((.

gaillard
gaillard: Ja miałam lekkie fale!

Oj tam, wtedy jeszcze nie wiedziałam, że w lokach wyglądam jak pudel po przytuleniu gniazdka. Na szczęście, przy bierzmowaniu i wierze równej zero, nie robiłam ze sobą nic, tylko szpilki ubrałam 261d

gaillard
gaillard: Ech, a mi właśnie podobają się loczki Ale te takie zadbane, a nie takie jedno wielkie siano - jakby piorun w rabarbar strzelił

Te z reklam wyglądają ładnie, chyba tylko. A tak, to podobają mi się tylko takie fale, jak po rozpuszczeniu koku po wysuszeniu włosów.
Ale wytłumaczenie :zabawa:

gaillard
gaillard: Trzeba się zastanowić czy w ogóle opłaca się wyciągać nożyczki!

Jak echo, to najwyżej poobcinam sobie końcóweczki!
KaEs
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 30
KaEs
  12 listopada 2012

jakie pogawędki. nonono.

Abaddon
Abaddon
  12 listopada 2012
KaEs
KaEs: jakie pogawędki. nonono.

Nie chce mję się tego czytać, proszę Kaś o streszczenie :)
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  12 listopada 2012
Barmaniasta
Barmaniasta: Zawsze chciałam, aby mój temat był top.

moim marzeniem jest seks z barmanka
KaEs
Reputacja: 6 | BluzgometrTM: 30
KaEs
  12 listopada 2012
Abaddon
Abaddon: Nie chce mję się tego czytać, proszę Kaś o streszczenie :)

ja to tak co nieco Jaś, czytaj!:D

Konto usunięte
Konto usunięte: a

piękny avatar. ;D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.