Zly
Zly
  12 października 2012 (pierwszy post)

Tu czatusie mi napiszą jak spędzają cały dzień, nie piszcie mi czy piszę książkę itp .. po prostu chcę być przegraną osobą jak wy z góry dziękuje :)

Czeriii
Czeriii
  16 października 2012
Zly
Zly: jak w

napiszę Ci. wstaję o 6.12, myję gębę, zęby, tapetka i te sprawy, wy.:cenzura:.zielam na autobus, siedzę do 16 za tym posranym biurkiem i myślę co by tu zjeść, wracam do domu, wchodzę na focię i fejsika, tak koło 18 idę na szluga z ziomeczkami, wracam i zamulam tu.
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  16 października 2012
Zly
Zly: Tu czatusie mi napiszą jak spędzają cały dzień, nie piszcie mi czy piszę książkę itp .. po prostu chcę być przegraną osobą jak wy z góry dziękuje :)

wstaję, prysznic, ide na uczelnię, wracam do akademika, zjem ide na uczelnie, wracam do akademika, spożywam napije o zawartości procentowej, ide spać.

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

insejn
insejn
  17 października 2012
wstaję po 2 godzinach snu, wchodzę na czat, siedzę i siedzę, po 4 godzinach zamawiam catering do komputera, potem proszę aby umyto mi stopy, w tym czasie wciąż jestem na czacie, rozpalam papierosa, kiepuję go następnie na klawiaturze w szale czacikowego klikusiania, następnie wysyłam służbę do sklepu po alkohol, ponieważ nie mogę się od czatu oderwać, e-upijam się z czatusiami, i po 22 godzinach czatowania znów kładę się spać na 2 godzinki. Czy przegrałem życie?
Maryla
Maryla
  17 października 2012
insejn
insejn: Czy przegrałem życie?

Nie, Twoja historia mnie zainspirowała do tego stopnia, że chciałabym Ci zaproponować współpracę. Stwórzmy serial!
Felka
Felka
  21 października 2012

wracam z gimbazy , jem obiad i ogladam przy tym trudne sprawy/dlaczego ja zawsze leci na polsacie 2 gdy wracam z gimbazy i szybkim pedem lece na komputerek na foteczke.pl zarywam nocke :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.