Tu czatusie mi napiszą jak spędzają cały dzień, nie piszcie mi czy piszę książkę itp .. po prostu chcę być przegraną osobą jak wy z góry dziękuje :)
lista tematów
[Czat] Styl życia czatusia strona 4 z 4
Zly: Tu czatusie mi napiszą jak spędzają cały dzień, nie piszcie mi czy piszę książkę itp .. po prostu chcę być przegraną osobą jak wy z góry dziękuje :)
wstaję, prysznic, ide na uczelnię, wracam do akademika, zjem ide na uczelnie, wracam do akademika, spożywam napije o zawartości procentowej, ide spać.
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
wstaję po 2 godzinach snu, wchodzę na czat, siedzę i siedzę, po 4 godzinach zamawiam catering do komputera, potem proszę aby umyto mi stopy, w tym czasie wciąż jestem na czacie, rozpalam papierosa, kiepuję go następnie na klawiaturze w szale czacikowego klikusiania, następnie wysyłam służbę do sklepu po alkohol, ponieważ nie mogę się od czatu oderwać, e-upijam się z czatusiami, i po 22 godzinach czatowania znów kładę się spać na 2 godzinki. Czy przegrałem życie?