Detuu
Detuu
  25 sierpnia 2012 (pierwszy post)

Zostalem slusznie ukarany... Ale to co robil moderator to nie do konca jest uczciwe. Jezeli ktos mnie obraza w oknie glownym mimo to, iz temat klotni zostal zakonczony a uzytkownik podburzal mnie do dalszej konwersacji docinkami tez powinno byc karane chociazby kickiem. Ale byl to znajomy moderatora takze jak mogl go wyrzucic...

Nie bede tutaj sypal Nickiem moderatora... Ale niech sie tez zastanowi nad swoja rola i niech doczyta netykiete... POZDRAWIAM DETU :)

Shaitan
Shaitan
  25 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bede tutaj sypal Nickiem moderatora... Ale niech sie tez zastanowi nad swoja rola i niech doczyta netykiete... POZDRAWIAM DETU :)

Przede wszystkim ty doczytaj netykietę, wszelkie zażalenia na moderatorów składa się do MG na PW podpierając je np. screenami, nie na forum ;)
Detuu
Detuu
  25 sierpnia 2012

Jezeli nie chce tutaj pisac nicku ani dac screenow to zamieszczam tutaj... Nie moja natura wkazywanie osob palami... Po prostu uwzgledniam tutaj nie do konca uczciwe zagranie... Tyle...

Shaitan
Shaitan
  25 sierpnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jezeli nie chce tutaj pisac nicku ani dac screenow to zamieszczam tutaj... Nie moja natura wkazywanie osob palami... Po prostu uwzgledniam tutaj nie do konca uczciwe zagranie... Tyle..

Jaki to ma sens? Takim tematem bez loginu i brakiem chęci przekazania konkretnych dowodów MG robisz niepotrzebne zamieszanie, bo raz że jeśli któryś moderator faktycznie postąpił źle to nie zostanie za to ukarany, a dwa wychodzi na to że każdy moderator broni znajomych, a wcale tak nie jest.
znajduch
znajduch
  25 sierpnia 2012

Znam z autopsji... dwie osoby się kłocą, obie dostają po kopniaku. Obie wracają z pretensjami, że tylko oni dostali kopa, a tamten siedzi dalej.
Poza tym, http://www.fotka.pl/forum/czat/344363,Skrzynka_skarg_i_zaz
Temat zamykam.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.