Mam pytanie ! A o to one : Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie
A teraz przejde spraw ważniejszych:
1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.
2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?
wiem, wiem temat z dupy ale nudzi mi się
Pozdrawiam Sandre , Beatkę, Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię, oraz 2 najlepsza modernizatorke Agnieszkę ( ale weszłam w dupe że łoo )
P.S. Tak jestem po 2 piwach już, wiec sory za błedy i wszytkie niespójności
lista tematów
[Czat] Bo trzeba nabijać II ... strona 3 z 4
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Szpila: 1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.
Kojarzę z czasów mojego przesiadywania na forum, ale nie wiem o co się rozchodzi.
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?
A tego to w ogóle nie znam, nie wiem.
Polecam wejść w godzinach wieczornych i poczytać ich.
Jak lubisz konstruktywna krytke mozesz do niego napisać, kazda dziewczyna jest go nie godna i wytknie Ci to :)
Konto usunięte: żywo znam takiego, spotykałam się z nim żenada. W każdej sklepowej witrynie sobie włosy poprawiał, kazał dotykać swoich mięśni i podziwiać jego markowe ubrania xD
wypisz wymaluj ( chyba on) takie odnisłam wrażenie
http://www.fotka.pl/profil/LesnyPirat
Szpila: Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie?
Kretyńskie pytanie. Szukasz sensacji, czy co? Bo nie kumam. Tym bardziej, że ona nie udziela się na forum.
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?
Następne idiotyczne pytanie.
Pozdersy.
PS. Nie wiem skąd wzięłaś pomysł na ten zj3bny temat. Lepiej było zapytać o pogodę. Bez kitu. Hejtuję ze wszystkich sił.