Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  31 maja 2012 (pierwszy post)

Mam pytanie ! A o to one : Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie :smutny:

A teraz przejde spraw ważniejszych:
1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.
2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

wiem, wiem temat z dupy ale nudzi mi się :ziober2:

Pozdrawiam Sandre :zakochany:, Beatkę, Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię, oraz 2 najlepsza modernizatorke Agnieszkę ( ale weszłam w dupe że łoo :lol:)

P.S. Tak jestem po 2 piwach już, wiec sory za błedy i wszytkie niespójności :ziober2:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Felka
Felka
  1 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Sandre , Beatkę, Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię, oraz 2 najlepsza modernizatorke Agnieszkę ( ale weszłam w dupe że łoo )

wylizane,wylizane!

nie znam tych czatusiów :(
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Felka
Felka: wylizane,wylizane!

Nie było by pewnie wylizane jak by " pozdro dla Felki" było :tak:
ehh ta mentalność ludzi :P

Felka
Felka: nie znam tych czatusiów :(

dziwne.

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Felka
Felka
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: dziwne.

dlaczego?:D
nie bywam juz cza czaciqach :( czasu nie mam :(
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Felka
Felka: dlaczego?:D nie bywam juz cza czaciqach :( czasu nie mam :(

nie chce mi się pisac dla czego
kuva zjadłam wczorajsza pizze i mi niedobrze :haft:

Marylka
Marylka
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: kuva zjadłam wczorajsza pizze i mi niedobrze

smacznego :*
Adidasowa
Adidasowa
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: 1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.

Kojarzę z czasów mojego przesiadywania na forum, ale nie wiem o co się rozchodzi.

Szpila
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

A tego to w ogóle nie znam, nie wiem.
Adidasowa
Adidasowa
  2 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: na forum

na czacie*
:zonk:
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kojarzę z czasów mojego przesiadywania na forum, ale nie wiem o co się rozchodzi.

Polecam wejść w godzinach wieczornych i poczytać ich.

Konto usunięte
Konto usunięte: A tego to w ogóle nie znam, nie wiem.

Jak lubisz konstruktywna krytke mozesz do niego napisać, kazda dziewczyna jest go nie godna i wytknie Ci to :)

Adidasowa
Adidasowa
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Polecam wejść w godzinach wieczornych i poczytać ich.

Jakoś nie mam chęci włażenia na czat;)

Szpila
Szpila: Jak lubisz konstruktywna krytke mozesz do niego napisać, kazda dziewczyna jest go nie godna i wytknie Ci to :)

No proszę jaki samiec alfa, amigo :rotfl:
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No proszę jaki samiec alfa, amigo

Czasem jest aż żenujące.

Adidasowa
Adidasowa
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Czasem jest aż żenujące.

Na żywo znam takiego, spotykałam się z nim:crylol: żenada. W każdej sklepowej witrynie sobie włosy poprawiał, kazał dotykać swoich mięśni i podziwiać jego markowe ubrania xD
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: żywo znam takiego, spotykałam się z nim żenada. W każdej sklepowej witrynie sobie włosy poprawiał, kazał dotykać swoich mięśni i podziwiać jego markowe ubrania xD

wypisz wymaluj ( chyba on) takie odnisłam wrażenie
http://www.fotka.pl/profil/LesnyPirat

M0niaaa
wpis jest ukryty
Fantastyczna
Fantastyczna
  2 czerwca 2012
Szpila
Szpila: Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie?

Kretyńskie pytanie. Szukasz sensacji, czy co? Bo nie kumam. Tym bardziej, że ona nie udziela się na forum.

Szpila
Szpila: 2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?

Następne idiotyczne pytanie.

Szpila
Szpila: Beatkę

Pozdersy.

PS. Nie wiem skąd wzięłaś pomysł na ten zj3bny temat. Lepiej było zapytać o pogodę. Bez kitu. Hejtuję ze wszystkich sił.
Dekompresja
Dekompresja
  2 czerwca 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: PS. Nie wiem skąd wzięłaś pomysł na ten zj3bny temat. Lepiej było zapytać o pogodę. Bez kitu. Hejtuję ze wszystkich sił.

Przeprasza, poprawie sie ? :smutny:
ale to przez ten alkohol ;c

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.