Mam pytanie ! A o to one : Gdzie jest królowa formum Czat Sandra ? Co się z nią dzieje ? Tesknie
A teraz przejde spraw ważniejszych:
1.Ostatnio zauważylam ze na czacie strasznie hejtowana jest Hexa ( Hexe czy jak jej tam). Znacie nie znacie ? Co sadzicie? Oczywiscie jeżdza po niej jak po łysej kobyle Jakub i SzalonySzaleniec i kilku innych.
2. LesnyPirat nie wiem czemu ( nigdy z tym człowiekiem słowa nie zamieniłam, odnisłam wrażenie tylko) ale wydaje mi się strasznie zapatrzonym i zarozumiałym chłopcem, szukającym ideału na czacie Flirt +18. Co sądzicie o o nim i jego zachowaniu ?
wiem, wiem temat z dupy ale nudzi mi się
Pozdrawiam Sandre , Beatkę, Najlepsza Modernizatorkę czatu Madzię, oraz 2 najlepsza modernizatorke Agnieszkę ( ale weszłam w dupe że łoo )
P.S. Tak jestem po 2 piwach już, wiec sory za błedy i wszytkie niespójności
[Czat] Bo trzeba nabijać II ... strona 2 z 4
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
1. Znam. Kiedyś miała przyjemność pisania z nią - w porządku dziewczyna :) Obecnie rzadko widuje jej nick na czacie.
2. Nie znam.
O, jak miło :D Witaj Kasiu :*
Bez Ciebie to nie to samo ;c
no czasem wpieprza sie mędzy wódke a zakąskę
ale taki 2 Sebuch na czacie
Jeżeli brakuje Ci konstruktywnej krytki polecam napisac
Nie :P
O dobrych ludziach z czatu zawsze pamiętam
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Nie świruj Opadnę trochę w rankingu :(
I mało postów będę mieć, dogonisz mnie
Nie porównuj jej do Sebucha
Podziękuję
:*
Pozdrawiam Kasię
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Jak bede pierwsza w rankingu to bede pisac z Królowej
zachowuje się tak samo
ehh moze zaczeła bys się intensywniej odchudzac
Kasia pozdrowiona
Ahahahaha Do tego raczej nie dojdzie bejbi
Nie, nie, nie. :D Złudne wrażenia masz.
ZŁUDNE
Zawsze wszystko spalę
Musiałabym, nie musisz mi przypominać, jestem tego świadoma
Sandra też
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
marzenia ZŁUDNE są !
Mniej żryj!
Chuda wahaha chyba 15 lat temu byłam, 70 kg żywej masy ;x
Myślę o tym coraz cześciej, zreszta ja nawet mam odpowiednie konto na te zaszczyty
MNIEJ ŻRYJ tak się nazywa ta dieta? okey, przechodzę na nią!:D
to ja sobie założe: KrolowaCzatu1 albo PierwszaKrolowaCzatu