PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012 (pierwszy post)

A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)

Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: poprzez nazywanie mnie dzieckiem i olewaniem ;)

Nie muszę Cię tak nazywać sam sobie wystawiłeś w tej chwili świadectwo dojrzałości ;-)
Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: a więc udowodniajcie "swoją jakże wielką i nie pojętą mądrość" poprzez nazywanie mnie dzieckiem i olewaniem ;)

15 lat to nie jest dojrzaly wiek. A o jakie olewanie ci chodzi? Podalem ci jak na tacy miejsce w ktorym powinienes zlozyc reklamacje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak!

Dobra, to kto tym razem stawia chlanie? :rotfl:
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)

PedobearNinja
PedobearNinja: może i źle zrobiłem ale nie podawałem sie za moderatora. i to jest już nadużywanie swojej funkcji. i akurat jak widać na przykładzie koleżanki nie jedna osobna dostała bana bezpodstawnie albo na zbyt długi okres czasu. więc przed wyborami moderatora powinien być test IQ i przeprowadzane badania czy dana osoba jest poczytalna i czy niczego jej nie brakuje ;)

wyczuwam wielki żal dupy, scr i do MG a nie przyszedłes sie wyzalić na foró :zonk:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

a czy to coś by zmieniło ? że do mg ? nie raz podawałem i jakoś za przeproszeniem gówno to dało. i nie mówie ze 15 lat to dojrzaly wiek.

LazyBone
LazyBone
  17 maja 2012
Shaitan
Shaitan: Dobra, to kto tym razem stawia chlanie?

Dzis Mnie wszyscy chca wykorzystac i zawsze chodzi o chlanie - moze i o cos wiecej co jest z chlaniem powiazane.

Ty tez maczasz w tym palce?!
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  17 maja 2012

jeszcze nie spotkałem tu nikogo kto zasłużył na swojego bana
sami niewinni

...Ignorance is bliss...
Abaddon
Abaddon
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ?

Słuszny ban :tak:
Pozdrawiam Maję ,aby za takie coś banowała na dłużej dalej :calusek:
Mlody
Mlody
  17 maja 2012

Sto lat :piwo:

Letal
Letal
  17 maja 2012

może Reksiu zamkniesz temat z łaski swojej ? :ziober2:

Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
Mlody
Mlody: Sto lat

Niech żali żali nam :nutki:
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może Reksiu zamkniesz temat z łaski swojej ?

Po co skoro nabijać można :ziober2:
Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: a czy to coś by zmieniło ? że do mg ? nie raz podawałem i jakoś za przeproszeniem gówno to dało.

Moze dlatego, ze dostajesz sluszne bany? Przestan lamac regulamin to ich nie bedziesz dostawal.
Dziwne ze myslisz, iz wylanie swojego zalu na forum cos da ;)

RexMundi
RexMundi: jeszcze nie spotkałem tu nikogo kto zasłużył na swojego bana sami niewinni

No ba, aniolki.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzis Mnie wszyscy chca wykorzystac i zawsze chodzi o chlanie - moze i o cos wiecej co jest z chlaniem powiazane. Ty tez maczasz w tym palce?!

No stary, suszy mnie masakrycznie.
Mlody
Mlody
  17 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niech żali żali nam

Żaliiiiiiiii naaaaaaaam :and:
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
Shaitan
Shaitan: suszy mnie masakrycznie.

Chnce ci sie pic? mi sie chce lac mozemy sie zgrac :Fakju:
Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chnce ci sie pic? mi sie chce lac mozemy sie zgrac

sikasz wodka?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.