A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)
lista tematów
[Czat] Pani Majka z kropką : > strona 3 z 4
PedobearNinja: a więc udowodniajcie "swoją jakże wielką i nie pojętą mądrość" poprzez nazywanie mnie dzieckiem i olewaniem ;)
15 lat to nie jest dojrzaly wiek. A o jakie olewanie ci chodzi? Podalem ci jak na tacy miejsce w ktorym powinienes zlozyc reklamacje.
Dobra, to kto tym razem stawia chlanie?
PedobearNinja: A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)
PedobearNinja: może i źle zrobiłem ale nie podawałem sie za moderatora. i to jest już nadużywanie swojej funkcji. i akurat jak widać na przykładzie koleżanki nie jedna osobna dostała bana bezpodstawnie albo na zbyt długi okres czasu. więc przed wyborami moderatora powinien być test IQ i przeprowadzane badania czy dana osoba jest poczytalna i czy niczego jej nie brakuje ;)
wyczuwam wielki żal dupy, scr i do MG a nie przyszedłes sie wyzalić na foró
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
a czy to coś by zmieniło ? że do mg ? nie raz podawałem i jakoś za przeproszeniem gówno to dało. i nie mówie ze 15 lat to dojrzaly wiek.
PedobearNinja: a czy to coś by zmieniło ? że do mg ? nie raz podawałem i jakoś za przeproszeniem gówno to dało.
Moze dlatego, ze dostajesz sluszne bany? Przestan lamac regulamin to ich nie bedziesz dostawal.
Dziwne ze myslisz, iz wylanie swojego zalu na forum cos da ;)
No ba, aniolki.
Konto usunięte: Dzis Mnie wszyscy chca wykorzystac i zawsze chodzi o chlanie - moze i o cos wiecej co jest z chlaniem powiazane.
Ty tez maczasz w tym palce?!
No stary, suszy mnie masakrycznie.