A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)
[Czat] Pani Majka z kropką : > strona 1 z 4
Ja też dostałam bana na tydzień i właśnie zamierzam coś z tym zrobić
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Nie, to nie jest przesada, podawanie się za modów i trollowanie pseudosystemowymi komunikatami połączone z floodem było i będzie srogo karane, znajdźcie sobie inne miejsce na takie zabawy.
A tak poza tym wszelkie reklamacje co do banow na czacie sklada sie tutaj http://www.fotka.pl/profil/moderatorglobalny
może i źle zrobiłem ale nie podawałem sie za moderatora. i to jest już nadużywanie swojej funkcji. i akurat jak widać na przykładzie koleżanki nie jedna osobna dostała bana bezpodstawnie albo na zbyt długi okres czasu. więc przed wyborami moderatora powinien być test IQ i przeprowadzane badania czy dana osoba jest poczytalna i czy niczego jej nie brakuje ;)
nie zrobię go. nagłaśniać po to żeby taka sprawa jak ta nie miały więcej miejsca czyli nadużywanie funkcji moderatora i skoro ten temat jest żenujący to nikt nie każe i nie zmusza nikogo do czytania go ale żeby zamykać ? czyli ukryć "całe" zło na tym portalu co do czatu ? to jest właśnie żenujące że jeden drugiego kryje co do moderatorów i fp.