PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012 (pierwszy post)

A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)

LuznyGosc
LuznyGosc
  17 maja 2012

Dobrze Ci tak. Po co takie pierdoły piszesz?

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  17 maja 2012

Ja też dostałam bana na tydzień i właśnie zamierzam coś z tym zrobić :zabawa:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: A więc iż dostałem z mym przyjacielem i towarzyszem bana zbyt długiego za zwykłą błahostkę... Czy iż pisanie " >> Server 'czat fotka.pl' upadnie za 10" i takie odliczanie w dół to jest powód na ban na tydzień ? Ban na dzień albo na godzinę się zgodzę ale żeby od razu tak na ostro nasza Pani Majka brała i od razu na tydzień ? To już jest chyba lekka przesada ;) A więc jakie Wy macie zdanie o zaistniałej sytuacji ? Piszcie o tym niżej ;)

Nie, to nie jest przesada, podawanie się za modów i trollowanie pseudosystemowymi komunikatami połączone z floodem było i będzie srogo karane, znajdźcie sobie inne miejsce na takie zabawy.
Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012

A tak poza tym wszelkie reklamacje co do banow na czacie sklada sie tutaj http://www.fotka.pl/profil/moderatorglobalny

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

może i źle zrobiłem ale nie podawałem sie za moderatora. i to jest już nadużywanie swojej funkcji. i akurat jak widać na przykładzie koleżanki nie jedna osobna dostała bana bezpodstawnie albo na zbyt długi okres czasu. więc przed wyborami moderatora powinien być test IQ i przeprowadzane badania czy dana osoba jest poczytalna i czy niczego jej nie brakuje ;)

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

chciałem aby sprawa była nagłośniona na jakże tym "czaderskim" forum :>

Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: hciałem aby sprawa była nagłośniona na jakże tym "czaderskim" forum :>

tak bardzo obojętne
Letal
Letal
  17 maja 2012

Zamykam ten żenujący temat.

Shaitan
Shaitan
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: chciałem aby sprawa była nagłośniona na jakże tym "czaderskim" forum :>

Nie wiem po co naglasniac to, ze dostalo sie w 100% slusznego bana ;)
Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zamykam

a ja otwieram :ziober2:
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  17 maja 2012

zrob sobie nowe konto

PedobearNinja
PedobearNinja
  17 maja 2012

nie zrobię go. nagłaśniać po to żeby taka sprawa jak ta nie miały więcej miejsca czyli nadużywanie funkcji moderatora i skoro ten temat jest żenujący to nikt nie każe i nie zmusza nikogo do czytania go ale żeby zamykać ? czyli ukryć "całe" zło na tym portalu co do czatu ? to jest właśnie żenujące że jeden drugiego kryje co do moderatorów i fp.

Niereformowalny
Niereformowalny
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: to jest właśnie żenujące że jeden drugiego kryje co do moderatorów i fp.

to jest życie

plecy kryją plecy a teraz zakładaj nowe kontoo i nie płakusiaj dobra?
Letal
Letal
  17 maja 2012
PedobearNinja
PedobearNinja: nadużywanie funkcji moderatora

dowody w postaci screnów do mg. inaczej możesz sobie porysować palcem po ścianie.

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja otwieram

ok :(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.