Fantastyczna
Fantastyczna
  11 maja 2012 (pierwszy post)
Siema, siema. :piwo:

Ostatnio nie mam za wiele czasu i ochoty na foruming i mam lekkie tyły, ale zauważyłam, że jakiś ryj jest owiany sławą.

1. Kto to jest?

2. Przybył tutaj z 5-10-15?
3. Zastąpi Shake, czy Sebucha?
4. Opowiedzcie mnie coś o tym raperze.

Pozdro dla przychylnych. :piwo:
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 maja 2012
gaillard
gaillard: Wszystko zależy jak się wychowa psa :P Są ludzie co trzymają psy, by zapewniali pewną obronę np. gospodarstwu, inni zaś psa traktują jak członka rodziny :) A wiadomo, że takie do obrony będą agresywne :D

Taaa, one tylko zawsze piłki przegryzały, jak wpadły na ich posiadłość. :P
gaillard
gaillard
  12 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Taaa, one tylko zawsze piłki przegryzały, jak wpadły na ich posiadłość. :P

Hahaha, skąd ja to znam. :rotfl:
Tak chyba ma każdy pies :D
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 maja 2012
gaillard
gaillard: Hahaha, skąd ja to znam. Tak chyba ma każdy pies :D

Nie znam każdego, to Ci nie powiem. :ziober2: Ja osobiście miałem tylko jedno zwierzę w domu - rybkę, bojownika. Zwała się Domino. No ale niestety nie wytrzymała presji. :and:
gaillard
gaillard
  12 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja osobiście miałem tylko jedno zwierzę w domu - rybkę, bojownika. Zwała się Domino. No ale niestety nie wytrzymała presji.

Hahaha :rotfl: Bojowniki to najnudniejsza rybka na świecie. :rotfl: Ja miałam rybki, żółwika, chomiki, myszki, myszoskoczka, kota, a obecnie psa.. :ziober2:
LuznyGosc
LuznyGosc
  12 maja 2012
gaillard
gaillard: Hahaha Bojowniki to najnudniejsza rybka na świecie. Ja miałam rybki, żółwika, chomiki, myszki, myszoskoczka, kota, a obecnie psa..

Nie jest taka nudna, gdy wrzuci się do jej kuli inną rybkę. :ziober2: Wszystko Ci pozdychało? :P
gaillard
gaillard
  12 maja 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie jest taka nudna, gdy wrzuci się do jej kuli inną rybkę.

Akcja jest jak wpuści się do jednego akwarium dwa bojowniki. :ziober2: Co nie zmienia faktu, że i tak są nudne :D

LuznyGosc
LuznyGosc: Wszystko Ci pozdychało? :P

Nie. Żółw uciekł mi z ogrodu, a rybki oddaliśmy. Mam stwierdziła, że utrzymanie stulitrowego akwarium za dużo kosztuję i pooddawaliśmy rybki :P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.