Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  9 maja 2012 (pierwszy post)

Dobry wieczór. To tylko ja, wiem, wiem cieszycie się :and:
Ale. chciałam Wam powiedzieć, że mam 15 lat, chodzę do podstawówki i kocham się w Danielek :zakochany: To moja miłość po wsze czasy! Tylko on. Myślę nad uprawianiem sexu, ale trochę się boję :and: Co myślicie? Może coś poradzicie?

Dobra. :rotfl:
a tak poważnie.

Q1: Macie czasem wrażenie, że wszystko jest nie tak? Że wszystko jest do dupy? Mimo że nic poważnego się nie dzieje?
Q2: Największy skandal na czacie?
Q3: Największy szok czatu?
Q4: Czy nie wydaje Wam się, że kiedyś na czacie było mniej spamu niż teraz?

A tak po za tym, to z tego miejsca, zacnego temaciQ pozdrawiam mojego menszczyznę na całe życie. Mam nadzieję, że za kilka lat zamieszkamy razem i będziemy mieć rodzinę Shaków :zakochany:

Dziękuję za uwagę.

Pozdrawiam jeszcze Szpilę, która dziś jest naćpana.
Ślepą Eve.
Karolę z którą uprawiam sex.
Wiadomo, który dodał mnie do Cl [*]
i reszte ziomeczków i ziomeczki.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  9 maja 2012
Karola
Karola:

Ty masz tak naturalnie kręcone włosy ? :zakochany:

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Karola
Karola
  9 maja 2012
Sandra
Sandra: A coś napisała?!

A zobaczysz. :pavarotti:

Sandra
Sandra: Twoje

Masz lepsze.
Karola
Karola
  9 maja 2012
Szpila
Szpila: Ty masz tak naturalnie kręcone włosy ?

Tak, tak samo jak kolor. Nigdy nie farbowałam, rozjaśniałam etc. :D
Dekompresja
Dekompresja
  9 maja 2012
Sandra
Sandra: O to ładnie, dajesz radę

z nauka ? czy z czym ? :mrgreen:

– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  9 maja 2012
Sandra
Sandra: Sandra

Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.
Sandra
Sandra
  9 maja 2012
Szpila
Szpila: z nauka ? czy z czym ?

Z uzależnieniem fotki :d

Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.

No to tego :rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

praksyda
praksyda
  9 maja 2012

nie wierzyć ludziom z hyde.

Dekompresja
Dekompresja
  9 maja 2012
Karola
Karola: Tak, tak samo jak kolor. Nigdy nie farbowałam, rozjaśniałam etc. :D

Boze czemu ja taka ladna nie jestem :smutny:

Dekompresja
Dekompresja
  9 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.

Sandra
Sandra: No to tego

Mi tez to napisał na pw ! :rotfl:

Sandra
Sandra
  9 maja 2012

Idę leżeć, joł :bye: do jutra.

Karola
Karola
  9 maja 2012
Szpila
Szpila: Boze czemu ja taka ladna nie jestem

Jak nie? :ninja:
Sandra
Sandra
  9 maja 2012
Szpila
Szpila: Mi tez to napisał na pw !

Dobry jest :rotfl; idę :bye:

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  9 maja 2012

nie postarałem się?mało to dla was?co mam zrobić?

Dekompresja
Dekompresja
  9 maja 2012
Karola
Karola: Jak nie?

no nie jestem ;c

Konto usunięte
Konto usunięte: nie postarałem się?mało to dla was?co mam zrobić?

stanac na glowie ale to i tak mało jeszcze, kablu z hyed !

Karola
Karola
  9 maja 2012
Szpila
Szpila: no nie jestem ;c

Ślepa jeszcze nie jestem. :p

Idę z forum, trzymajcie się. :bye:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.