Dobry wieczór. To tylko ja, wiem, wiem cieszycie się
Ale. chciałam Wam powiedzieć, że mam 15 lat, chodzę do podstawówki i kocham się w Danielek To moja miłość po wsze czasy! Tylko on. Myślę nad uprawianiem sexu, ale trochę się boję Co myślicie? Może coś poradzicie?
Dobra.
a tak poważnie.
Q1: Macie czasem wrażenie, że wszystko jest nie tak? Że wszystko jest do dupy? Mimo że nic poważnego się nie dzieje?
Q2: Największy skandal na czacie?
Q3: Największy szok czatu?
Q4: Czy nie wydaje Wam się, że kiedyś na czacie było mniej spamu niż teraz?
A tak po za tym, to z tego miejsca, zacnego temaciQ pozdrawiam mojego menszczyznę na całe życie. Mam nadzieję, że za kilka lat zamieszkamy razem i będziemy mieć rodzinę Shaków
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam jeszcze Szpilę, która dziś jest naćpana.
Ślepą Eve.
Karolę z którą uprawiam sex.
Wiadomo, który dodał mnie do Cl [*]
i reszte ziomeczków i ziomeczki.
lista tematów
[Czat] Witam! strona 2 z 6
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.
Z uzależnieniem fotki :d
Konto usunięte: Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.
No to tego
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Konto usunięte: Cześć. Trafiłem na Twój profil całkiem przez przypadek. Ale takie wrażenie zrobiły na mnie Twoje zdjęcia, tak bije od Ciebie seksapilem, że nie mogłem się powstrzymać, żeby nie wysłać do Ciebie tej wiadomości. Zdaję sobie sprawę, że przez internet to każdy ma jaj coś w tym stylu napisać, dlatego też ja preferuję zdecydowanie realne znajomości i poznawanie ludzi w rzeczywistości, bo wtedy doskonale widać kto jest kim, a kto tylko kogo udaje. Bo na ogól na takich portalach często jest tylko otoczka człowieka tzn to co on by chciał, żeby o nim inne osoby myślały. Z tego właśnie powodu wolę poznawać ludzi w realnej rzeczywistości. Dlatego, że zrobiłaś na mnie takie wrażenie to mam Cię ochotę poznać, a więc podaj mi kontakt do siebie. Pozdrawiam.
Mi tez to napisał na pw !
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Idę leżeć, joł do jutra.