Dobry wieczór. To tylko ja, wiem, wiem cieszycie się
Ale. chciałam Wam powiedzieć, że mam 15 lat, chodzę do podstawówki i kocham się w Danielek To moja miłość po wsze czasy! Tylko on. Myślę nad uprawianiem sexu, ale trochę się boję Co myślicie? Może coś poradzicie?
Dobra.
a tak poważnie.
Q1: Macie czasem wrażenie, że wszystko jest nie tak? Że wszystko jest do dupy? Mimo że nic poważnego się nie dzieje?
Q2: Największy skandal na czacie?
Q3: Największy szok czatu?
Q4: Czy nie wydaje Wam się, że kiedyś na czacie było mniej spamu niż teraz?
A tak po za tym, to z tego miejsca, zacnego temaciQ pozdrawiam mojego menszczyznę na całe życie. Mam nadzieję, że za kilka lat zamieszkamy razem i będziemy mieć rodzinę Shaków
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam jeszcze Szpilę, która dziś jest naćpana.
Ślepą Eve.
Karolę z którą uprawiam sex.
Wiadomo, który dodał mnie do Cl [*]
i reszte ziomeczków i ziomeczki.
lista tematów
[Czat] Witam! strona 1 z 6
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Sandra: Ale. chciałam Wam powiedzieć, że mam 15 lat, chodzę do podstawówki i kocham się w Danielek To moja miłość po wsze czasy! Tylko on. Myślę nad uprawianiem sexu, ale trochę się boję Co myślicie? Może coś poradzicie?
polecam seks analny tylko użyj jakiegos nawilżenia
brak cycków w tym roku
Sebuch się sprzedał
Dobry
Sandra: Macie czasem wrażenie, że wszystko jest nie tak? Że wszystko jest do dupy? Mimo że nic poważnego się nie dzieje?
Tak czesto tak mam, zazwyczaj po spojrzeniu w lustro
Kurde nie wiem
Zjecie Zludnego z FP
Szok ? Złudny miał FP i był MG czatu
O wiele mniej, hot nastek się wypleniło duzo aniby niz demograficzny jest
to po mefkach xD
- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Wyjdź mi z tematu :(
Nie ma cycków? Skandal!
pozdrawiam Cię ćpunko:*
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Dobry. :* :staniki latają:
Co do poprzedniego tematu, to Ci właśnie zmieniłam. :D
Uważacie. Kiedyś było mniej poksów, o piaskownicy mało kto wiedział , a no i wiadomo - oblegany główny. :)
Miało być po cichaczu!
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.
Sandra: Q1: Macie czasem wrażenie, że wszystko jest nie tak? Że wszystko jest do dupy? Mimo że nic poważnego się nie dzieje?
od wczoraj tak mam,nic mi sie nie chce wszystko mnie nudzi 0_O
jak dali mi moda?
szok to ja mam codziennie jak czytam niektórych na czacie.
daj mi chcociaż jednego screna ze spamem,ja spamu nie widziałam chyba z 2 miesiące.
z tego miejsca chciałam pozdrowić siebie ;*
A coś napisała?!
Twoje
praksyda: daj mi chcociaż jednego screna ze spamem,ja spamu nie widziałam chyba z 2 miesiące.
z tego miejsca chciałam pozdrowić siebie ;*
To nie siedzisz na flirtach :D
Szpila: byłam taka 2 latat temu, 1 i 2 klasa tech. potem juz nie chciałam mieszkac w internacie
wyszło mi to na plus z średniej 3,5 skoczyłam 4,5
O to ładnie, dajesz radę
Ja na zaoczne chodzę