Gothiclady
Gothiclady
  26 kwietnia 2012 (pierwszy post)
RexMundi
RexMundi: a gdzie o fp ?

no to do dzieła

1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie)
2. kogo lubicie najmniej i dlaczego?

zapraszam do kulturalnej dyskusji :zabawa:
gaillard
gaillard
  27 kwietnia 2012
Gothiclady
Gothiclady: 1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie) 2. kogo lubicie najmniej i dlaczego?

1. Najbardziej lubię Dżeka [JFC], bo stara się być dla mnie miły i 'zawsze' jest po mojej stronie :ziober2: iiii jeszcze moją niedoszłą miłość Nastka [RexMundi]
ElviS609
ElviS609
  27 kwietnia 2012

ad 1 w sumie tych starych sb z czata zawsze sie dogadywalo i ogólnie Oni wiedzą why
ad 2 nikt mi nie podpadł ...
...jeszcze

Aniolowa
Aniolowa
  27 kwietnia 2012

omajgasz ale wazelina :DDD

1. ojciec :zakochany: bo jest moim ojcem i pali ze mna na skajpaju
2. znajduch bo nie chce mi chodzic rano po fajki tlumaczac sie ze "mu sie nie chce" co jest niezgodne z moim regulaminem.

Adidasowa
Adidasowa
  28 kwietnia 2012
Gothiclady
Gothiclady: 1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie) 2. kogo lubicie najmniej i dlaczego?

1. Agattu.
2. Nie wiem
Dekompresja
Reputacja: 73 | BluzgometrTM: 24
Dekompresja
  28 kwietnia 2012
Gothiclady

1. hmm nie mam ulubionego :D
2. oczywiście Edzia czyli Edytaaa87, czemu ? znałam twu przebywałam w tym samym pokoju co ona zanim miała kropkę i fp, od początku była lizidupą i sprzedawała wszystkich zresztą nieliczni ja lubili, po drugie nie wiadomo było jak się do niej nie odezwać by " pięknej księżniczki" nie urazić .

- To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.(...)
– Na litość boską, królowo – zachrypiał – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.

Letal
Letal
  28 kwietnia 2012
Gothiclady
Gothiclady: 1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie)

ja lubie Jacusia. Avantke , Agnieszkę ) bo to fajna kobiecina jest. kiedyś mi pomagała jak miałem problemy z kontem. :*
lubieju też Ciebie za to jak musiałem się spowiadać za co dawałem bany :ziober2:
Agatke ... za seks sam w sobie :D no i jeszcze kilka osób by się znalazło.

Gothiclady
Gothiclady: 2. kogo lubicie najmniej i dlaczego?

Reksia nie lubię bo mi kiedyś dał banika na forumikum za to że pomyliły mi się tematy i napisałem tam gdzie nie trzeba.
Gothiclady
Gothiclady
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. ojciec bo jest moim ojcem i pali ze mna na skajpaju

i szpachlujemy ryje :zakochany:
znajduch
znajduch
  28 kwietnia 2012

fkońcó ktoś o mnie napisał :rock:

KickPuncher
KickPuncher
  28 kwietnia 2012

1. Nie lubie wszystkich FP
2. Bo sam nie mam FP

Eatmyfeet
Eatmyfeet
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Nie lubie wszystkich FP

Szczerość to podstawa ;D
Letal
Letal
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. Nie lubie wszystkich FP

Łajza lepiej żeby Kaja tego nie przeczytała bo nie chciałbym być w Twojej skórze. :D
leser
leser
  29 kwietnia 2012

Ja Zludnego lubilem :( ale on juz nie jest i smut :(

Aniolowa
Aniolowa
  7 maja 2012

czemu naliczylo mi bluzgi skoro nie przeklinalam bóó :(( a bylo takie piekne zero :((

JFC
JFC
  8 maja 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu naliczylo mi bluzgi skoro nie przeklinalam bóó :(( a bylo takie piekne zer

Z pw też nalicza. :ssh:
Aniolowa
Aniolowa
  8 maja 2012

gad demyt! :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.