lista tematów
[Czat] Rałnd łan - fajt strona 1 z 4
Kiedys moim ulubionych fp byl Mariuszek, ale juz nie jezd.
Teraz, to nie posiadam ulubionego, ale idzie się dogadać z Jackiem Plackiem (JFC) chociaż jest poryty i dalej się na niego gniewam,
Z Kajuchą, z ichabod - pomocni są.
No Gocia, Ty też. :*
Nie znam wszystkich, więc w tej kwestii się nie wypowiem :)
haha okej pisze o Tobie,dlaczego
bo znasz sie na żartach, mówisz to co myślisz , jesteś Sobą ,żeby wszyscy FP mieli w Sobie tyle luzu co ty to by było Good .. ja pier ale Ci wlałam a i najważniejsze kochasz Desura,prawdziwa miłosc przetrwa wszystko
Dj-a Łukasza takiego chyba macie na pokładzie efpeka nie? widziałam go kilka razy na czacie , pare słów z nim zamieniłam ,i stwerdziłam ze my to chyba sie nie dogadamy ,i tak to reszta może być, w sumie to nie dali sie za bardzo poznać ,może i lepiej
Gothiclady: no to do dzieła
1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie)
2. kogo lubicie najmniej i dlaczego?
zapraszam do kulturalnej dyskusji
1. Zdecydowanie Kaje poznałam ją jak jeszcze była modem. Jest osobą kompetentną, można z nią o wszystkim pogadać, pośmiać też się można. Jak mam jakiś problem, idę do niej i zaraz jest załatwione ;) także, Kaja - tylko ;)
Jacek to świr. Ale też jest w porządku ;) chociaż bardziej do śmiechu ;)
tyle.
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
Gothiclady: 1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie)
1. Skoro mogę pisac o Tobie to piszę - Gothiclady, bo masz wyebane na pierdoły, wszystko na luzie.
No, i Jaceg jest jeszcze mój ulubiony. Ma różne dziwne pomysły, daje mi bany za boczek.
2. Edytaaa87. Po prostu jak dla mnie jest dziwna, nigdy nie miałam z nią bliższych kontaktów, ale z obserwacji to wyżej sra niż dupę ma.
1. lubuję LordBRQ - bo tak, Edytaaa87 - bo ją poznalaam i jest całkiem spoko , ale Lubie jeszcze Gotke i Zadziore xD
2. Jest kilku FP któryych nie lubie równie bardzo
Gothiclady: 1. kogo z fp lubicie najbardziej i dlaczego? (możecie pisać w tym punkcie o mnie)
ad1 jfc Edytaaa87 może ktoś jeszcze nie chce mi się myśleć no i może ewentualnie Shaitan
ad2 Theo-bo jest był i będzie przygłupem tego nawet brak oka nie zmieni
exciter typowy żelowy płaczuś idealnie można go porównać z cr7
to chyba tyle
A nie napisałam dlaczego, djlukasz zawsze rozpisany i bardzo miły-jfc pozytywny wariat. Krzysio cicho ciemny, niemily .
No co za debil
On to wie, jaja sobie robi
Ciebie, za co to wiesz, zresztą Praksyda myśli podobnie do mnie więc nie będę drugi raz tego samego pisał ;)
Avantkę, jest taka słodka :D
Agnieszkę (uwAga) bo jest inteligentną , otwartą osobą, z którą można o wszystkim pogadać ;)
Edytaa87 - w sumie kontakt z nią mam od niedawna, ale jest pozytywnie zakręcona :D
ex fp Bozar - swój chłop.
W sumie to nikt z fp w tej chwili jakoś bardzo mnie nie razi, a o byłych nie trzeba gadać bo i po co.