Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
sol6
sol6
  20 kwietnia 2012

@Abaddon:

Posolony facet :ziober2: strzela fochy na lewo i prawo :ninja: i nie chce pomóc w poszukiwaniach :lol2:
a poważnie ma mózg i go używa :)Miło się z Janem rozmawia :)

sol6
sol6
  20 kwietnia 2012

@Piczetta:

miałaś wejść ale nie w tej chwili, nie jak piszę :rotfl:

Piczetta
Piczetta
  20 kwietnia 2012

[color=cyan] @ sol

jest romantyczna i zabwna osoba, zawsze szczera do bUlu :rotfl: wnosząca pozytywny nastrój w czatowe otoczenie xD. Zawsze potrafi mnie podnieść na duchu ! łahahaa sol6 Dziekuje że jestes muah :calusek:

FIONKA282
FIONKA282
  20 kwietnia 2012

Piczetta ... jest super hiper .... Kocham ją za to jaka jest ... nic dodać nic ując:)

Piczetta
Piczetta
  20 kwietnia 2012

Też Cię Kocham Fionuś Moooja TY najjjjjjjjjjj x3333333333
mLetsRockk
mLetsRockk
  20 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Rozyebał mnie wklejając zdjęcie Sebucha na forum i pisząc - Robię Wam zdjęcie Sebuchem!

masz hydowskie poczucie humoru, nie pasujesz do czaciq :(
Niereformowalny
Niereformowalny
  21 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

nie znam

Konto usunięte
Konto usunięte: masz hydowskie poczucie humoru, nie pasujesz do czaciq :(

fuzja prędzej czy później nadejdzie
Abaddon
Abaddon
  21 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Niereformowalny

Bardziej mi znany spoza czatowych "działań" :tak
Może dlatego że moje doświadczenie czatowe jest krótkie :P
Ciekawie konwersuje z poksami,co się chwali :]
Brat bliźniak Shaitana :mrgreen:
Marlens
Marlens
  21 kwietnia 2012
Abaddon
Abaddon:

Panie Janie, panie Janie. :D Inteligenty facet, da się z nim pogadać o wszystkim i o niczym. Dzielnie toczy krucjaty przeciw pokemonom, wesoły rozrabiaka, czasami wyłapie jakiegoś banika, gdy poniosą go wodze fantazji w rozmowie z "milutkimi" plastikowymi półmózgami :D Cóż tu dużo mówić, Jasiuuu, wybieram Cię :pikaczu: :lol: ;D
gaillard
gaillard
  21 kwietnia 2012
Marlens
Marlens:

Potrafi zgrywać niesamowitego pokemona w internecie, lecz w realu jest inteligentną i zabawną dziewczyną. Koczowałam z nią u żelki przez 2 dni :ninja: Szkoda, że nieraz była tak 'zarobiona' i nie mogła przyjechać do Szczecina :ziober2: Posiadam z nią niemiłosiernie brzydkie i przypałowe zdjęcia. Mam nadzieję, że niektóre nigdy nie ujrzą światła dziennego :rotfl:
ps. muszę w końcu wpaść do Twojej wiochy :* [mam nadzieję, że zaproszenie nadal aktualne]
Marlens
Marlens
  21 kwietnia 2012
gaillard
gaillard:

Jestem kozaczkiem, przez neta! :lol: Agugu, jak wszystkim wiadomo, jest bardzo inteligentną i błyskotliwą osóbką, z mnóstwem pozytywnej energii. To koneserka alkoholi z najwyższej półki :D Powiedziałabym jeszcze, takie małe, a cieszy :D Gdybym była lesbą, brałabym :zakochany: :D
Mam nadzieję Aguś, że jeszcze nie raz nie dwa, rzelka pozwoli nam na koczowanie w jej apartamentach, a jak nie, wkradniemy się oknem do mojego akademika :D Jestem kobietą sukcesu, zarobioną po łokcie, dlatego ostatnio nie mogłam nawiedzić tej wiochy z tramwajami, gdy w niej byłaś :D
Co do zaproszenia do mojej rodzinnej wsi, to oczywiście, aktualne :D Doładuje telefon na tą okazję :kv3: :crylol:
Ahaa i ta nasza sesja nago nie ujrzy światła dziennego, obiecuję :D :*
Niereformowalny
Niereformowalny
  21 kwietnia 2012
Abaddon
Abaddon: Brat bliźniak Shaitana

xd

Marlens
Marlens:

Psiapsióła gejlorda równie ostro kopnięta jak ona ma fajne zdjęcie nr 3 w albumie ja generalnie ruchliwa bestia dzielna tępicielka pokemonów jednakże nigdy nie zawitała w mojej zacnej grupie cóż może sama jest pokemonem :mrgreen:

cycków nie widziałem więc się nie wypowiem
Fantastyczna
Fantastyczna
  21 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: masz hydowskie poczucie humoru, nie pasujesz do czaciq :(

Powinnam skończyć z czatem?
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  21 kwietnia 2012
insejn
insejn: a tak ogólnie, też Cię gałganie lubię :D :*

wiem, że mnie kochasz, a nie lubisz, tylko się do tego nie przyznasz:D

Fantastyczna
Fantastyczna:

znowu ona:and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  21 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: Sandra

Sandra? Super dziewczyna, kiedyś miałyśmy o wiele lepszy kontakt, była moją 'friend'. Ogólnie bardzo miła. Uwielbiam ją do tej pory :*
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.