Fantastyczna
Fantastyczna
  18 kwietnia 2012 (pierwszy post)
Siemandero.

Impreza stara jak świat, już kiedyś przerabiana, ale nasze grono wciąż się zmienia, więc jedziemy od nowa.

CO POWIESZ O OSOBIE POWYŻEJ?

Z racji tego, iż jestem założycielem tematu Szczęśliwiec, który jako pierwszy postanowi się wypowiedzieć musi napisać coś o mnie, kolejna osoba zaś coś o swoim poprzedniku i tak dalej, i tak dalej. Banał.

Pozdrawiam z Meksyku. :) :piwo:
ama24
ama24
  19 kwietnia 2012

@leserxD:
no ze ten no spoko gosC:):)

Mysz
Mysz
  20 kwietnia 2012

Nie znam.

buek. tak przy okazji ^^:pavarotti:

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  20 kwietnia 2012
Mysz
Mysz:

Nie znaju niestety :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

insejn
insejn
  20 kwietnia 2012
Sandra
Sandra:

No to mam temat do przemyślenia :D hłe hłe

A tak właściwie, Sandra, śmieszny typ człowieka, ale jej nienawidzę, bo powiedziała że mam brzydką twarz :nfw::rock:
insejn
insejn
  20 kwietnia 2012

i ma wypaśny akcent, zapomniałem dodać

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  20 kwietnia 2012
insejn
insejn: No to mam temat do przemyślenia :D hłe hłe A tak właściwie, Sandra, śmieszny typ człowieka, ale jej nienawidzę, bo powiedziała że mam brzydką twarz

insejn
insejn: i ma wypaśny akcent, zapomniałem dodać

Padłam. śmieszny? :(
Nienawidź, jara mnie to. Masz brzydką twarz!

Jaki akcent :rotfl: co Ty bierzesz:d

insejn
insejn:

Piotras, Piotras jak Piotras, ciągle pierdzi, śmierdzi od niego na kilometr. Ma zarąbistą fuche, pracuje w domu, siedzi na stołku, rozmawia ze mną na skype i zarabia przy tym pieniądze :tak: tylko niestety nie wiem: jak, co i gdzie :( bo nie chce powiedzieć:and: Piotras, jest śmieszny, głupi. wchodzi na czat od niedawna, ale rzucił mi się w oczy (tzn jego głupota) Zaraz jak wejdzie: piereeeerrtt :rotfl: nazywa mnie dziwnie :and: Raz weszłam do niego na focie tv i się przestraszyłam, ma brzydką twarz, okropnie i za to mnie nie lubi już :and: czasami mu się wydaje, że świeci (powtarzam tak, ale tylko swoją głupotą) :D ale ogólnie - No Piotras lubię Cię :* :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

insejn
insejn
  20 kwietnia 2012
Sandra
Sandra: tylko niestety nie wiem: jak, co i gdzie :( bo nie chce powiedzieć

łahahahahaha nie przyznam się nigdy :fuck2:

Sandra
Sandra: nazywa mnie dziwnie

Czyli jak??:pavarotti:

a tak ogólnie, też Cię gałganie lubię :D :*
gaillard
gaillard
  20 kwietnia 2012
insejn
insejn:

Isnejn.. nasza znajomość zaczęła się od tego, iż myślałam, że jest kobietą :rotfl: Znam go od niedawna, więc zbyt wiele nie mam do powiedzenia na jego temat :P
insejn
insejn
  20 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: zbyt wiele nie mam do powiedzenia na jego temat

No dawaj, wyżyj się, wylej żale, i zbesztaj insejna :D :gothiclady:
Marlens
Marlens
  20 kwietnia 2012
insejn
insejn: insejn

Również, na początku, myślałam, że jest kobietą :D Lubi rozdawać wirtualne buzi buzi ;D Nie znam go jeszcze na tyle, żeby móc napisać o nim wypracowanie, dopiero się docieramy, ale szybko zcazęłam go lubić :lol: :D
sol6
sol6
  20 kwietnia 2012

poczekam na kogoś kogo znam, tylko nie wiem czy się doczekam :rotfl:

Abaddon
Abaddon
  20 kwietnia 2012

@sol6:
Solniczka która jest popieprzoną kobietą ;) Zamęcza mnie swoimi piosenkami,przez nią czeka mnie wizyta u laryngologa :/
Ciepła kobieta która gÓpa pali że jest wszelkim złem :P Można z nią na wszelakie tematy popisać,na te poważne jak i fiśnięte. Podziwiam ją ze znosi me natręctwo ;*

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  20 kwietnia 2012
Abaddon
Abaddon: Abaddon

Nie mój gust, ale narzekać nie będę. Ogólnie nie znam, ale z niektórych wypowiedzi wnioskuje, że fajny i dość inteligentny facet :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Abaddon
Abaddon
  20 kwietnia 2012
Sylvinka
Sylvinka: Sylvinka

Nie znam ;( Chodzą ploty że nie w głowie jej wszelkie psoty ;)
Piczetta
Piczetta
  20 kwietnia 2012

sol6 wybierz mnie!!! wez mnie!!!! łahahaa x333

a co do Sylvinki to niestety kolezanki nie czaje ;x.... pozdro

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.