Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 2 z 73
Jeden z lepszych.
Nie tak często jak na Hyde. Sporadycznie wchodzę na inne działy. Tutaj w sumie mnie zwabiła Beat, bo się pochwaliła, że założyła temat. :) Panią już widziałem nie raz.
Skąd wiesz?
Dupeczki powiadasz..
Jeszcze się wstrzymam. Poobserwuję trochę
LuznyGosc: Nie tak często jak na Hyde. Sporadycznie wchodzę na inne działy. Tutaj w sumie mnie zwabiła Beat, bo się pochwaliła, że założyła temat. :)
Dobrze, dobrze. Już nie wnikam.. :D
Mję? Ja raczej jestem niewidoczna na forum :)
sebuch jest bardzo śliczny
sebuch
trottelsebuch
Fantastyczna: Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy?
wystarczy popatrzec na sebucha i wszystko JaSnE MrU MrU MuAHhahHA :* ..... afkjsdnafiujasdbifa
Fakt, więc nic innego nie pozostaje mi jak obserwować.
LuznyGosc: Wiem o tym. To jednak nie jest żaden problem, byś mogła się tutaj udzielić od czasu do czasu. :)
Tutaj tak, lecz na hajdzie pewnie by mnie zmieszali z błotem
Tylko nie wyciągaj pochopnych wniosków. Moje rozmowy mogą wyglądać jak bajera, ale to tylko moje poczucie humoru. :)
Czy ja wiem. Nie są aż tak niemili. Tylko dla tych, którzy pokazują swoją głupotę.
LuznyGosc: Tylko nie wyciągaj pochopnych wniosków. Moje rozmowy mogą wyglądać jak bajera, ale to tylko moje poczucie humoru. :)
Wyniki obserwacji i tak zatrzymam dla siebie :P
Wiem, droczę się :) Z niektórymi mam dość dobry kontakt i są naprawdę w porządku. Wchodzę tam jako nińdża i czytam ciekawsze tematy i posty pod nimi, lecz wstrzymuję się od wypowiadania się :P
Nie będę wtykał w to swojego nosa, dobra. :)
gaillard: Wiem, droczę się :) Z niektórymi mam dość dobry kontakt i są naprawdę w porządku. Wchodzę tam jako nińdża i czytam ciekawsze tematy i posty pod nimi, lecz wstrzymuję się od wypowiadania się :P
Taka obserwatorka z Ciebie? Szukasz czegoś lub kogoś?
Fantastyczna: 1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
1.Solux i byl jeszcze jeden, kawal chlopa ale nick umknal
2.krzepek8899
3.-
4.sie dzieciom w dupach poprzewracalo i tyle
5.pewno nigdy ale i tak wali mnie to