Siema!
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.
1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?
Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.
lista tematów
[Czat] Runda II strona 1 z 73
też Cie cycu pozdrawiam;*
kurcze nie wiem,ja miałam swojego dręczyciela,jak miał zły dzien to mi sie obrywało.[*]
mi w sumie nie robi różnicy gdzie rozmawiam ,na czacie jak i na Hyde pisze sie o tych mniej ważnych sprawach,wiec co za różnica z kim sie pisze o niczym,tyle że na Hyde jak powstanie temat to można jakoś go rozwinąć ,na czacie rzadko to komuś wychodzi ,a jak wyjdzie to sie urywa po kilku zdaniach.
Nigdy, to jest jak z kibicami każdy broni własnego.
Shake. Troche dzieciaków z piaskownicy też.
-
Fantastyczna: 3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
Leo.
Fantastyczna: 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
Ja jestem najlepsza.
Nie wiem, wiesz, gdzie ja to mam.
1 - głupota jest niepomierna i ciągle się rozwija, więc nawet w czasie pisania posta mogli powstać nowi "lepsi" prowokatorzy / cwaniacy
2 - wszyscy mają jakieś wady i zalety, najmniej doświadczona wg. mnie jest Fanta
3 - w trakcie pisania myślę o sobie ale pewnie są jeszcze gorsze przypadki
4 - różnice między czatem a forum są chyba oczywiste, szkoda się rozpisywać
5 - kiedy zobaczę jakiekolwiek skutki tej "wojny" to będę mógł stwierdzić, że ma ona w ogóle miejsce
Kogo?
praksyda: mi w sumie nie robi różnicy gdzie rozmawiam ,na czacie jak i na Hyde pisze sie o tych mniej ważnych sprawach,wiec co za różnica z kim sie pisze o niczym,tyle że na Hyde jak powstanie temat to można jakoś go rozwinąć ,na czacie rzadko to komuś wychodzi ,a jak wyjdzie to sie urywa po kilku zdaniach.
Racja, zgadzam się z tym, ale jakby nie było większość Forumowiczów uważa się za "tych lepszych" od użytkowników czata :D
Wiem, wiem Efe :D
AAAAAAAAAAA! Nie wierzę.
Ale Ty za krótko jesteś na czaciQ. :D
Nalegam, abyś się rozpisał. :)
Nie wiem.
Fantastyczna: . Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
Ja.
Fantastyczna: 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
Nie ma lepszych, jeden woli to drugi to. Czat masz na bieżąco a forum musisz odświeżać
Nie obchodzi mnie to :D
Ja ciebie tez :*
Fantastyczna: 1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
1. Sporo jest takich.
2. -
3. Nie wiem.
4. A jest taka wojna?
5. -
solux
nikt nie jest lepszy, ale generalnie mam to w pupce
Life more, think less