Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Siema! :piwo:
Odpowiedzi, których udzielaliście w rundzie pierwszej były przeróżne. Najczęściej wspominaliście chyba o Sebuchu, margotce i Kapuście. :rotfl: Jak dla mnie zapomnieliście co najmniej o dwóch legendach na 100pro. Gdybym teraz napisała każdy by pomyślał "Ach, no faktycznie." :D Ale skoro nie wspomnieliście najwidoczniej nie byli niezapomniani xD Nieważne.
Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań. :ziober2:

1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?
2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?
3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)
4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?
5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie. :palma_nobg:

praksyda
praksyda
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Idąc za pomysłem Praksydy, którą serdecznie pozdrawiam :*, mam kolejną serię pytań.

też Cie cycu pozdrawiam;*
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...?

kurcze nie wiem,ja miałam swojego dręczyciela,jak miał zły dzien to mi sie obrywało.[*]
Fantastyczna
Fantastyczna: 2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?

wszyscy co sie logują na fotkę codziennie i są kilka godzin czyli z tych znajomych 70% ja oczywiscie też.
Fantastyczna
Fantastyczna: Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?

czat ma podludzi,Hyde nadludzi (żartuje)
mi w sumie nie robi różnicy gdzie rozmawiam ,na czacie jak i na Hyde pisze sie o tych mniej ważnych sprawach,wiec co za różnica z kim sie pisze o niczym,tyle że na Hyde jak powstanie temat to można jakoś go rozwinąć ,na czacie rzadko to komuś wychodzi ,a jak wyjdzie to sie urywa po kilku zdaniach.
Fantastyczna
Fantastyczna: 5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

Nigdy, to jest jak z kibicami każdy broni własnego.
Eve
Eve
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna

Shake. :crylol: Troche dzieciaków z piaskownicy też.
Fantastyczna
Fantastyczna: 2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska?

-
Fantastyczna
Fantastyczna: 3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)

Leo.

Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?

Ja jestem najlepsza. :zabawa:

Fantastyczna

Nie wiem, wiesz, gdzie ja to mam. :ziober2:
Castiel89
Castiel89
  14 kwietnia 2012

1 - głupota jest niepomierna i ciągle się rozwija, więc nawet w czasie pisania posta mogli powstać nowi "lepsi" prowokatorzy / cwaniacy
2 - wszyscy mają jakieś wady i zalety, najmniej doświadczona wg. mnie jest Fanta
3 - w trakcie pisania myślę o sobie ale pewnie są jeszcze gorsze przypadki
4 - różnice między czatem a forum są chyba oczywiste, szkoda się rozpisywać
5 - kiedy zobaczę jakiekolwiek skutki tej "wojny" to będę mógł stwierdzić, że ma ona w ogóle miejsce

Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012
praksyda
praksyda: ja miałam swojego dręczyciela

Kogo? :kv3:

praksyda
praksyda: mi w sumie nie robi różnicy gdzie rozmawiam ,na czacie jak i na Hyde pisze sie o tych mniej ważnych sprawach,wiec co za różnica z kim sie pisze o niczym,tyle że na Hyde jak powstanie temat to można jakoś go rozwinąć ,na czacie rzadko to komuś wychodzi ,a jak wyjdzie to sie urywa po kilku zdaniach.

Racja, zgadzam się z tym, ale jakby nie było większość Forumowiczów uważa się za "tych lepszych" od użytkowników czata :D

Eve
Eve: Shake.

:rotfl:

Eve
Eve: wiesz, gdzie ja to mam

Wiem, wiem Efe :D

Konto usunięte
Konto usunięte: najmniej doświadczona wg. mnie jest Fanta

AAAAAAAAAAA! Nie wierzę. :rotfl:
Ale Ty za krótko jesteś na czaciQ. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: różnice między czatem a forum są chyba oczywiste,

Nalegam, abyś się rozpisał. :)
Leo
Leo
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna

Nie wiem.

Fantastyczna
Fantastyczna: . Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*)

Ja.

Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie?

Nie ma lepszych, jeden woli to drugi to. Czat masz na bieżąco a forum musisz odświeżać :lol:

Fantastyczna

Nie obchodzi mnie to :D

Fantastyczna
Fantastyczna: Pozdrawiam prawie Wszystkich tym razem z pod palmy na Ibizie.

Ja ciebie tez :*
praksyda
praksyda
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Kogo?

ehh..nie bede go reklamować ,bo chłopak za bardzo urośnie;p
uciekam z tematu;*
Tomus
Tomus
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: 1. Największym prowokatorem/cwaniakiem na czacie jest/był...? 2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska? 3. Kto jest największym nolifem, tzn. 24/7 online? (Jak ktoś napisze, że ja ląduje na mojej CL :*) 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie? 5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

1. Sporo jest takich.
2. -
3. Nie wiem.
4. A jest taka wojna? :woot:
5. -
LuznyGosc
LuznyGosc
  14 kwietnia 2012
Fantastyczna
Fantastyczna: Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy?

Ja. :zabawa:
Fantastyczna
Fantastyczna
  14 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Ja.

Ty jesteś najlepszy Bluzgatorze. :zakochany:
gaillard
gaillard
  15 kwietnia 2012
LuznyGosc
LuznyGosc:

Cześć forumowiczu, dość często jesteś na tym dziale.
:ziober2:
praksyda
praksyda
  15 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Cześć forumowiczu, dość często jesteś na tym dziale.

on teraz ,na Hyde dupeczki wyrywa,w między czasie łapie fejki
nosi zarost 3 dniowy ,podobno kulturalny możesz go brać :lol:
ide spać :rotfl:
MichaU
MichaU
  15 kwietnia 2012
Fantastyczna

solux

Fantastyczna
Fantastyczna: 2. Kto jest według Was najgorszym moderatorem? Kogo powinni zdjąć z tego stanowiska

nie wiem nie znam a dwa nie bede srac do swojej piaskownicy :ziober2:

Fantastyczna

jak pozamykala obydwa dzialy :D
Fantastyczna
Fantastyczna
  15 kwietnia 2012
gaillard
gaillard: Cześć forumowiczu, dość często jesteś na tym dziale

I avatarki macie podobne.
(On jest do wzięcia jak coś)

MichaU
MichaU: solux

:crylol:

MichaU
MichaU: nie bede srac do swojej piaskownicy

Ahahaha Panie Moooooooodzie! :rotfl:
zelka
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 44
zelka
  15 kwietnia 2012
Fantastyczna

solux
Fantastyczna
Fantastyczna: 4. Jakie jest Wasze zdanie na temat odwiecznej wojny Hyde vs Czat? Kto jest lepszy? Czy w ogóle jest ktoś lepszy? Co takiego ma Hyde, czego nie mam Czat i odwrotnie? 5. Kiedy wojna Hyde vs Czat będzie miała swój kres?

nikt nie jest lepszy, ale generalnie mam to w pupce:ziober2:
Life more, think less
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.