a wiec.....
niech inni schowaja te kiczowate serduszka....
niech sobie wsadza w tylki roze....
my,jako ze zawsze bylismy jakkolwiek inni (hyhyhy) w dniu dzisiejszym-zajelismy sie ukladaniem piramidy z monet..zreszta pracowalismy tez nad innymi konstrujcjami:D wszystko dzialo sie w pubie(tak tak wiem miaolo byc na chodniku ale nie pozwolily warunki atmosferyczne na to)
ps-nizej widzicie nasze "dziela" ihaaaaaaaaaaaaaa
ps2-do sweetbejbe-a widzisz-udalo sie hyhyhy:P a nawet wiecej, mielismy przy tym swietna zabawe:D
hyhyhy
lista tematów
[Czat] powinni nas zamknac/walentynki u panstwa czubkow strona 3 z 4
\"Tak już było, że uśmiech Marty budził uśmiech na twarzach innych ludzi na zasadzie jakiegoś czarodziejskiego mechanizmu.\" L.Tyrmand
Konto usunięte: A tak na marginesie to Kse i Crazy sa wyczesani i zakreceni w najbardizej pozytywnym tego slowa
um bura bum bura bum bum heeaaa:D
ej brunet to ty juz wstales z grobuuu :>?
![:and:](/img/forum/em/and.gif)
hmmm....to ja tak to chooodz idziemy zrobic jakies sniadanie:D
oj tamm.....ledwo kilka srobek wypadlo:D
Konto usunięte: myslałem ze chodzi o jakiś zlot pancerniaków gdzie 30 osób układa sobie pieniązki :))))))))))
oj Hubert Hubert:D:* jakby bylo 30 osob to moglibysmy co najwyzej wielka kupe zbudowac :D
![:mrgreen:](/img/forum/em/mrgreen.gif)
[color=violet]Amuhihihi widze, gratuluje ;-PPPP
Aphi! mowilas ze nawet to Wam nie jest w stanie przeszkodzic ;-PPPP
No nic widze ze swietnie sie bawiliscie ;-))))))))
@CrazyAngel!:
@NiosacySwiatlo:
rodzina czubków :DDD :)
\"W sieci można udawać wszystko, z wyjątkiem tego, co się naprawdę liczy. Nie możesz udawać inteligencji, poczucia humoru ani błyskotliwości...
złośliwości, przewrotności, ani całej reszty Twojej paskudnej, fascynującej osobowości.\"
Antonina Liedtke