a wiec.....
niech inni schowaja te kiczowate serduszka....
niech sobie wsadza w tylki roze....
my,jako ze zawsze bylismy jakkolwiek inni (hyhyhy) w dniu dzisiejszym-zajelismy sie ukladaniem piramidy z monet..zreszta pracowalismy tez nad innymi konstrujcjami:D wszystko dzialo sie w pubie(tak tak wiem miaolo byc na chodniku ale nie pozwolily warunki atmosferyczne na to)
ps-nizej widzicie nasze "dziela" ihaaaaaaaaaaaaaa
ps2-do sweetbejbe-a widzisz-udalo sie hyhyhy:P a nawet wiecej, mielismy przy tym swietna zabawe:D
hyhyhy
lista tematów
[Czat] powinni nas zamknac/walentynki u panstwa czubkow strona 2 z 4
macie bogatą osobowość - siedzieć w pubie i 3 godziny układać monety, hohoho......
Nie no, spoko, nic nie mowie...hehhe...
hubert...akurat nie laczyla bym tego z nasza osobososcia...to ze tak spedzilismy troche czasu? po to zeby sie posmiac...dobrze bawic? chyba normalne...a to ze w taki a nie inny sposob...gdybysmy robili to co polowa spoleczenstwa ten komentarz bylby zbedny... tylko po co roibic to, co inni jesli ozna spedzic zas inaczej, po swojemy i miec wspanialsze wspomnienia:]
jeszcze cos.. nigdy nie komentujcie czegos czego na wlasne oczy nie widzieliscie albo nie braliscie w tym udzialu.. sory ze sie mądrze ale.. :/ dzieki bogu juz po walentynkach. i znow bedzie ok :)
W koncu...koniec tandety i wyciagania pieniedzy na pier...lone serduszka...
A tak na marginesie to Kse i Crazy sa wyczesani i zakreceni w najbardizej pozytywnym tego slowa znaczeniu...To w sumie moje odczucie ale dalo sie tego troche poczuc juz
To tyle moich madrosci ide pac bo padam na ryjek ...
tup
tup
tup
i
poszedl lulac
Alea Iacta Est...
Ona juz byla popsuta jaj Ja poznalem :D
cholera....
Kasia Ci juz to napisala - wiec tylko sie powtorze - nie wiem co ma osobowosc do ukladania monet... mielismy ochote po prostu spedzic razem czas - niekoniecznie idac do Kina na durna komedie Romantyczna, czy tez siedziec w restauracji wpatrujac sie sobie w oczy...
tatus -
hhehehehehe :D