Ja wiem ze prawda boli Panstwo MODERATORZY myslicie ze wam wszystko wolno ze macie tego MOD to jestescie Bogami gówno w tej prawdzie jest tak naprawde jestescie zerem i tak ta fotka nawet nie jest jak powina byc
Co powiecie jak wpuszczacie takie 12latki na ta strone a pózniej wielkie problemy sa z tym wszystki moim zdanie fotka jest zła dla osób powyzej 12 roku zycia takie osoby to bym od razu blowkował a nie wpuszczał na taka strone gówniary i gówniarze
A z tego co słyszałem na wypowiedz na całe MODERATORSTWO to wy nic z tym nie rb ile jest takich typów co ku... wala konia was wtedy nie ma laski które pokazuj tez was nie ma a jest normalny jakis typ to musicie go zbanowac za nic
Prawda jest taka ze was to boli co inni mówia o was jacy jestecie ale w realu takiej władzy nie macie jak tu to jest tylko strona internetowa a nie prawdziwe zycie ze nie mozna nawet siedziec na swoich kam bez koszulki bo od razu bana dajecie lub ktos siedzi obok i sb przeklina
ile jest fejków na tej fotce ze masakra a dalej nic z tym nie jest zrobione bo wszystko widze cotu sie dzieje a wy nic z tym nie rb bo macie ten regulamin
a wy nie jestescie swieci jak wchodzicie na kam duzo razy widziałem co wy rb na tych kam MOD tylko szpanujecie tym wszystkim a nie zajmicie sie powaznymi sprawami fotki
Jak ta fotka ma byc lepsza skoro nie umicie sprawdzac fejków a ile tu pedofili
Wiec prawda boli an wasz temat co sie o was mówi na kam a jak juz jestescie i to słuchacie to was szlak trafia za prawde która inni wam gadaja Zal mi takich jak wy hahahahahhahaahhahahahahahahahaha :D :D D :D
lista tematów