ZosiaL
ZosiaL
  23 marca 2017 (pierwszy post)

Dlaczego gdy jestem na kamerce osoba która chce wejsc na moja transmisje
wyskakuje jej ze sa ograniczenia wiekowe
gdy ja wczesniej wchodzilam na jej transmisje
da sie to jakos usunać ? cokolwiek

IHSI
IHSI
  23 marca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Nie wiem dokładnie czy to się zmieniło :) jak było do wczas że osoby nie pełno lenie nie mogą zaglądać na osoby pełno letnie i na odwrót że osoby pełno lenie nie mogą zaglądać na osoby nie pełno letnie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wyskakuje jej ze sa ograniczenia wiekowe

To pedzie powód :)
ZosiaL
ZosiaL
  23 marca 2017

Ale wczesniej weszlam na profil tej osoby bez zadnego problemu

ZosiaL
ZosiaL
  23 marca 2017

a jest pełnoletnia
inne osoby pelnoletnie też wchodzą bez problemu

IHSI
IHSI
  23 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale wczesniej weszlam na profil tej osoby bez zadnego problemu
Również jest możliwość że osoba zmieniła wieka na Fikcyjny , wcześniej nie dało się wejść dostała "INFO" od was wiek zmieniła ale ma tylko 3 próby z tego korzystania :)
ZosiaL
ZosiaL
  23 marca 2017

okej rozumiem

Jacek82
Jacek82
  25 marca 2017
Ochrona rodzicielska , unika skandali i molestowanie przez net nie letnie ofiary przez zwrodnialców , gdyby tego nie bylo to urzad polski czyli prokuratura by zbanowała fotka com . Jest to nie do myslenia uf mało letnia moze wpuścic na transmisje np +25 rodzi to ogniwo pedofilii . A dla czego osoby nie moga wejsc na twoja transmisje no przypuszczam ze to +45 a odwiedzenie profil tu nie ma zakazu a powino byc bo moze nekac na pw i również obnarzone zdj wysyłac i moze to odbic sie na psichice twojej .Piszesz ze ty mozesz hmm to nie dziala w górę , osoba nie letnia lub pare dni po ukończeniu 18stki moze wejsc na transmisje + 20 + 40 + 60 .
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.