[Kamerki] Kiedy naprawicie błąd?
To nie jest błąd fotki - napisz jakiego używasz systemu i przeglądarki.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Win 10 a do nadawania używam Mozilli lecz próbowałem już na chrome opera safari internet Explorer i EDGE nadal to samo nie wyświetla prawidłowo...
Problem z obsługą flasha w win 10 jest znany użytkownikom od początku roku, Microsoft nie kwapi się z naprawieniem błędu wbudowanego flasha trzeba więc szukać rozwiązania na własną rękę. Najbardziej oczywistym krokiem wydaje się być usunięcie wszelkich aktualizacji systemu zainstalowanych od stycznia tego roku. Wtedy może się okazać, że Flash Player znowu będzie współpracował z microsoftowymi przeglądarkami internetowymi tak, jak należy, kosztem oczywiście bezpieczeństwa. Tak więc wszelkich takich zmian dokonujesz na własne ryzyko. Sprawdź, czy to samo będzie, gdy uruchomisz przeglądarkę w trybie administratora.
ModTV
Dzieki za tak obszerne wytlumaczenie problemu zaden z innych fotkowych pomocnikow nie potrafil mi odpowiedziec na ten temat...zawsze bylo nie mam pojecia albo problem znany i zostal przekazany do naprawy....chociaz dziwne bo stalo mi sie tak z jakies 2 miesiace temu i widze ze od tamtego czasu wiara narzeka na to co chwile...lecz byc moze masz racje i wina lezy po stronie Microsoftu...
A jeszcze jedno - bo faktycznie ja pisałem o problemie pokazywania zerowej liczby widzów. Jeśli sprawa dotyczy niezgodności liczby widzów większą od zera z liczbą faktycznych widzów to pragnę wyjaśnić że osoby niezalogowane nie są zliczane.
ModTV