panie nie blokuj mi kamerki ze sciagam koszulke sciagsm tyle dla ciebie ludzi z e szo nic wiecej nie pokazuje z gory dziekuje rozumiem kultura osobista ale laski to lubia ale dla pana wieksza kasa przeprraszam milego wieczoru dobranoc
lista tematów
[Kamerki] do pana szefa\\
matis1992: panie nie blokuj mi kamerki ze sciagam koszulke sciagsm tyle dla ciebie ludzi z e szo nic wiecej nie pokazuje z gory dziekuje rozumiem kultura osobista ale laski to lubia ale dla pana wieksza kasa przeprraszam milego wieczoru dobranoc
To nie showup, a z pewnością za Twoją oglądalność nikt tutaj nie zarabia także pomyliłeś portale. Do tego fotkę podglądają też dzieci, a jak chcesz ściągać koszulkę, to zmień portal. A skoro myślisz, że klata to fejm - wystaw ją przez okno, a kobiety sznurem zaczną stawać pod Twoim balkonem. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
matis, polecam Ci zgłosić moderatora, który to uczynił.Do FP. Nazbiera się takiemu i zdejmą go z funkcji. Nie raz i trzy widziałem już w ostatnim czasie niesłusznie nadaną blokadę dla nadającego .
powiAdam84r: matis, polecam Ci zgłosić moderatora, który to uczynił.Do FP. Nazbiera się takiemu i zdejmą go z funkcji. Nie raz i trzy widziałem już w ostatnim czasie niesłusznie nadaną blokadę dla nadającego .
Jeżeli pokazywał samą klatę bez twarzy, to moderator miał prawo nadać blokadę. Napisał powyżej o banie i ściągnięciu koszulki, ale nie napisał dokładnie jak transmisja wyglądała. Najlepiej wszyscy zacznijmy ściągać koszulki i zróbmy portal tylko dla dorosłych. :D
Dwa razy byłem na progu ruiny: raz, kiedy zostałem w sporze pokonany, a drugi raz kiedy spór wygrałem.
Słowo na weekend od moderatora globalnego kamerek:
Netykieta w ppkt. piątym mówi, że zabronione jest:
- Obnażanie się przed kamerką
- pokazywanie/dotykanie intymnych części ciała "krocze, piersi etc."
- akty seksualne,
- masturbacja
- kierowanie kamery na krocze
- kierowanie kamery na obnażony tors,
- kierowanie kamery na dekolt (bez widocznej twarzy)
Zatem jak łatwo można zauważyć goły tors z twarzą, czy też bez jest tak równo niezgodny z zasadami w tym serwisie.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV