matheopl
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
matheopl
  21 lutego 2016 (pierwszy post)

Witam wszystkich użytkowników tego oto forum !
]Jestem kolejną osobą która korzysta z opcji kamerek i mam problem jak niektórzy użytkownicy ! Opis dotyczy funkcji odpowiadającej za jakość dźwięku Podwyższona - dla muzyki Gdy włączę tą funkcję całkowicie zanika dźwięk z robionej transmisji video/audio. Natomiast gdy uruchamiam opcję pod nazwą Normalna - mowa Wtedy występuje kolejny problem.. a dokładnie tzw charczenie, zniekształcenia dzwięku itp.. Z tego co zauważyłem niektóre osoby mają włączoną tą funkcję i im działa wszystko idealnie :) Ale co z tą częścią osób którym ta funkcja nie działa poprawnie.. Będzie coś w tym kierunku robione? Proszę o wypowiedź kogoś z Administracji Technicznej ! W dodatku po kliknięciu " Podwyższona - dla muzyki" przy opcji w tzw "Statystyki " zaobserwowałem coś dziwnego a dokładniej... przesył obrazu i dźwięku działa i pobierany jest nadal na niższej jakości czyli " Low " zamiast na jakości "High" ! Wynika też to z tego że nasza karta dźwiękowa jest za słaba i nie obsługuje wyższej jakości dźwięku? Poniżej dołączam screena
http://www7.zippyshare.com/v/WWyvpgLF/file.html

GRADEK83
GRADEK83
  26 lutego 2016
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 7711
matheopl
matheopl: Gdy włączę tą funkcję całkowicie zanika dźwięk z robionej transmisji video/audio

Błąd programistów zamierzony czy nie ogólnie oficjalnie problem jest na liście oczekujących na naprawę a tak nie oficjalnie to nikt nic nie wie.
matheopl
matheopl: Gdy włączę tą funkcję całkowicie zanika dźwięk z robionej transmisji video/audio

Dźwięk i Muzyka muszą się pomieścić w 56 kbps więc jak nadajesz dźwięk zwłaszcza muzykę to nie za głośno.
matheopl
matheopl: Z tego co zauważyłem niektóre osoby mają włączoną tą funkcję i im działa wszystko idealnie :)

Stali bywalcy mają większą przepustowość... za mało sławny jesteś :ziober2:
matheopl
matheopl: Wynika też to z tego że nasza karta dźwiękowa jest za słaba i nie obsługuje wyższej jakości dźwięku?

Karta dźwiękowa nic tu nie ma do rzeczy.

a tak pozatym ten temat był już poruszany http://fotka.com/forum/kamerki/9561,Problem_z_jakoscia
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.