Reagując na liczne prośby userów pragnę poinformować, że od dziś każdy user ma możliwość ustawienia sobie dla kogo będzie dostępna jego transmisja
Jednocześnie pragnę nadmienić, że nie zmienia to ustawienia +18 przez moderatora, które to ustawienie jest nadrzędne nad ustawieniem usera. Należy też wspomnieć, że jeżeli user ustawił sobie samodzielnie +18/tylko dla zalogowanych to moderator nie może tego zmienić.
Zmieniło się też to, że +18 moderator ustawia na konkretny czas, po którego upływie blokada +18 automatycznie się zdejmuje. Nadanie, czy też zdjęcie +18 przez moderatora powoduje wyświetlenie się na ekranie prowadzącego odpowiedniego powiadomienia.
Dodatkowo, zablokowana też została możliwość podglądu streamu u osób z ustawionym +18/tylko dla zalogowanych jeśli widz ma mniej niż 18 lat lub jest niezalogowany.
Pozdrawiam w imieniu FotkaTeam i moderatorów kamerek
Życzymy jeszcze lepszej zabawy na kamerkach
lista tematów
[Kamerki] WAŻNE ZMIANY DLA TRANSMITUJĄCYCH
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
witam jest pewna sprawa po prostu po co wam moderatorzy skoro banujecie , blokujecie konta nie mogę się zalogować na konta DJ DEY i DJ Dawido oraz moja koleżanka się nie moze zalogować na Natalia19944 zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany no kur.rr.r....r.r.r.r.r. zróbcie coś z tym i po odblokowujcie nasze konta ;/
Konto usunięte: witam jest pewna sprawa po prostu po co wam moderatorzy skoro banujecie , blokujecie konta nie mogę się zalogować na konta DJ DEY i DJ Dawido oraz moja koleżanka się nie moze zalogować na Natalia19944 zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany no kur.rr.r....r.r.r.r.r. zróbcie coś z tym i po odblokowujcie nasze konta ;/
Bez powodu nikt nie zostaje zbanowany. Proponuję założyć nowe konto.
Konto usunięte: zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany