Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  21 sierpnia 2015 (pierwszy post)

Reagując na liczne prośby userów pragnę poinformować, że od dziś każdy user ma możliwość ustawienia sobie dla kogo będzie dostępna jego transmisja

Jednocześnie pragnę nadmienić, że nie zmienia to ustawienia +18 przez moderatora, które to ustawienie jest nadrzędne nad ustawieniem usera. Należy też wspomnieć, że jeżeli user ustawił sobie samodzielnie +18/tylko dla zalogowanych to moderator nie może tego zmienić.

Zmieniło się też to, że +18 moderator ustawia na konkretny czas, po którego upływie blokada +18 automatycznie się zdejmuje. Nadanie, czy też zdjęcie +18 przez moderatora powoduje wyświetlenie się na ekranie prowadzącego odpowiedniego powiadomienia.

Dodatkowo, zablokowana też została możliwość podglądu streamu u osób z ustawionym +18/tylko dla zalogowanych jeśli widz ma mniej niż 18 lat lub jest niezalogowany.

Pozdrawiam w imieniu FotkaTeam i moderatorów kamerek
Życzymy jeszcze lepszej zabawy na kamerkach

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

DawidHusak
DawidHusak
  23 sierpnia 2015

witam jest pewna sprawa po prostu po co wam moderatorzy skoro banujecie , blokujecie konta nie mogę się zalogować na konta DJ DEY i DJ Dawido oraz moja koleżanka się nie moze zalogować na Natalia19944 zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany no kur.rr.r....r.r.r.r.r. zróbcie coś z tym i po odblokowujcie nasze konta ;/

Salvadors
Salvadors
  24 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 3441
Konto usunięte
Konto usunięte: witam jest pewna sprawa po prostu po co wam moderatorzy skoro banujecie , blokujecie konta nie mogę się zalogować na konta DJ DEY i DJ Dawido oraz moja koleżanka się nie moze zalogować na Natalia19944 zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany no kur.rr.r....r.r.r.r.r. zróbcie coś z tym i po odblokowujcie nasze konta ;/

Bez powodu nikt nie zostaje zbanowany. Proponuję założyć nowe konto.
Salvadors
Salvadors
  24 sierpnia 2015
Ostatnio edytowany: za 26 listopada 3467

Podwójny post/ proszę o usunięcie.

AIeksandra
AIeksandra
  26 sierpnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zróbcie coś z tym bo jak się logujemy to piszę twoje konto zostało zablokowane i jak wchodzimy na te profile to w ogóle nic się nie wyświetla tylko piszę Profil o podanym loginie został zablokowany
Forum nie jest od załatwiania/rozpatrywania tego typu spraw.
Konto usunięte
Konto usunięte: zróbcie coś z tym i po odblokowujcie nasze konta
Napisz tutaj: http://www.fotka.pl/kontakt#formularz i opisz swój problem, jednakże żadna blokada nie jest nakładana bezpodstawnie. :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.