Nie ma ci gadać dużo. Moderzy walą konia jak baba pokazuje zbyt dużo ? Co się na kam dzieje. Gdzie kultura ? To portal erotyczny czy pomylilem strony ? Wchodzą tu dzieci, dorośli którzy chcą sobie walić a nie pogadac. A oczywiście regulamin moder przestrzega poki nikt przed ekranem cyckami nie zacznie machać ?
lista tematów
[Kamerki] Cycki
@edit
Pisała do mnie taka jedna dziewczyna która widziała mój komentarz i mi napisala że moder ją wyrzucił. No slicznie. Walikuców zatrudnianie czy tych z grubym portfelem bo stawiam bardziej na to drugie. Oczywiście będzie odsylanie albo ignorowanie od zarządu bo jakże inaczej, rączka rączkę myje co nie ?
Konto usunięte: Nie ma ci gadać dużo. Moderzy walą konia jak baba pokazuje zbyt dużo ? Co się na kam dzieje. Gdzie kultura ? To portal erotyczny czy pomylilem strony ? Wchodzą tu dzieci, dorośli którzy chcą sobie walić a nie pogadac. A oczywiście regulamin moder przestrzega poki nikt przed ekranem cyckami nie zacznie machać ?
Moderatorzy ` to ludzie, którzy również mają swoje życie. Więc nie są na fotce 24h na dobę, Ich forma moderowania to jak wolontariat, więc nie oczekuj za wiele. A to co się dzieje na kamerkach - sami tworzymy, zwykli użytkownicy fotki taką atmosferę.
Konto usunięte: @edit
Pisała do mnie taka jedna dziewczyna która widziała mój komentarz i mi napisala że moder ją wyrzucił. No slicznie. Walikuców zatrudnianie czy tych z grubym portfelem bo stawiam bardziej na to drugie. Oczywiście będzie odsylanie albo ignorowanie od zarządu bo jakże inaczej, rączka rączkę myje co nie ?
Ale gdzie niby widziała Twój komentarz? Bo tutaj trudno aby ktoś kogoś wyrzucił, nieprawdaż? Możesz czytać posty będąc i niezalogowanym.
Także następnym razem staraj się sprecyzować swoje myśli i bardziej opisać daną sytuację.
Si.
Cycu: Ale gdzie niby widziała Twój komentarz? Bo tutaj trudno aby ktoś kogoś wyrzucił, nieprawdaż? Możesz czytać posty będąc i niezalogowanym.
Czytanie ze zrozumieniem...
Na transmisji. -,-
Polecam lekturę siostrzanego wątku w dziale Fotka.pl.
Jak dla mnie napisał to chaotycznie, więc mam prawo zwrócić uwagę.
Nie wchodzę na Twój kanał Fotka - z tego względu iż.. Co bym nie napisał, skomentował to albo na Wiadomości Prywatnej zwracasz uwagę, bądź cokolwiek. Także raczej bezpieczniej jest się poruszać po dalszych kategoriach tematycznych.
A swoje uwagi na czacie na ogólnym wobec mnie zatrzymaj dla siebie, proszę Cię o to. Nie chcę być niemiły
Nie od tego abyś zwracała mi uwagę co piszę i naśmiewała się ze mnie.
Jeżeli już się nie podoba, możesz ukryć moją wypowiedź na forum, ale nie życzę sobie abyś komentowała coś z forum na PW, dobrze wiesz o czym mowa. Nie jestem Twoim kolegą abyś mnie nachodziła po każdym mym wpisie na forum - dodam, że nie chodzi o dzisiaj, ale o wcześniejsze wpisy na forum z innego konta. I dziwie się, że masz szczelność jeszcze na publicznych czatach pisania to w takiej formie, i Ty jeszcze tutaj jesteś moderatorem? Przykre. Nie każdy jest tak MĄDRY jak Ty.
Dziękuję.
I kończę te bujną konwersację.