Mam problem z obrazem na transmisji ; ) Kamerka full HD,Internet 25MB,wszystkie przeglądarki reinstalowane i oczyszczone, Flash Player i Shockwave flash aktualizowane. A obraz rozmazany, piksele... W czym problem ? Używam Manycam albo Xsplit na programach wszystko git tylko tutaj problem ma. Chciałbym też dodać ze Fotka.tv nie działa na Androidzie 4.2.2 próbowałem na każdej przeglądarce i lipa.
[Kamerki] Jakość obrazu na transmisji
Nie liczy się transfer "do: ale transfer "od" - ważny jest też "ping" sprawdź te wartości tu http://www.speedtest.net/ i podaj nam.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Hmm cóż jak wchodzi się na fotka.pl/kamerki pod Rozpocznij Transmisje jest Pobierz aplikację na Androida ; d Czyli jakby aplikacja pozwala na korzystanie z kamerek na telefonie. Jeśli tak nie jest to po co jest tam ta aplikacja ? : )
No i wszystko jasne - dość wysoki ping (im wyższy tym gorzej) - upload w dolnych granicach.
Aplikacja, o której piszesz jest na Androida 2.x
ModTV
Dobrze byłoby gdyby był poniżej 20ms - upload zaś 1,5Mb/s - dobrze też mieć sprawny AV bo niektóre (jak np. avast) spowalniają. Ustaw też rozdzielczość kamerki (o ile jest taka możliwość) do 640x480 - wówczas będziesz wysyłał mniej danych (przejdzie, co prawda mniej szczegółów, ale za to więcej klatek - fotka i tak, o ile mi wiadomo, transmituje tylko obraz w takiej rozdzielczości.
ModTV