normalnaaa1993
normalnaaa1993
  12 maja 2013 (pierwszy post)

Witam, mam problem, cały czas na transmisję wchodzą mi osoby niezalogowane, czy wie ktoś jak sprawić aby oni nie mogli do mnie wchodzić? na początku mi to nie przeszkadzało ale zaczęło mnie to irytować ;/ Pomocy! ;)

Matuidi
Matuidi
  12 maja 2013

Pisz tutaj http://www.fotka.pl/pomoc#problem_231.

PrzeciezWiesz
PrzeciezWiesz
  12 maja 2013

Niestety nie można odrazu wszystkim niezalogowanym zabronić wchodzić na swoją transmisje wycofali to a przydało by się.
jedynie możesz to zrobić ręcznie robiąc tak czyli samemu musisz klikać na ikonki niezalogowanych :

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  12 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pisz tutaj http://www.fotka.pl/pomoc#problem_231.

Te twoje bezsensowne porady - po co ciągle mącisz ludziom w głowach?

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

Matuidi
Matuidi
  12 maja 2013
woland
woland: po co ciągle mącisz ludziom w głowach?

mylisz się ;]
gaillard
gaillard
  12 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: mylisz się ;]

Nie myli się.
Jeśli nie masz nic mądrego do napisania (a zazwyczaj nie masz) to wstrzymaj się od nabicia posta.
Cierpliwość kiedyś się kończy. :)
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  13 maja 2013
PrzeciezWiesz
PrzeciezWiesz: Niestety nie można odrazu wszystkim niezalogowanym zabronić wchodzić na swoją transmisje wycofali to a przydało by się. jedynie możesz to zrobić ręcznie robiąc tak czyli samemu musisz klikać na ikonki niezalogowanych :

tak, tak, to wiem, tylko że jak wejdzie mi 20 niezalogowanych i mam ok. 10 widzów too ciężko jest mi tak wszystko zrobić żebym odpisywała na pytania czy tam pisała z tymi osobami i wyrzucała niezalogowanych ;/
sdms
sdms
  13 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, tak, to wiem, tylko że jak wejdzie mi 20 niezalogowanych i mam ok. 10 widzów too ciężko jest mi tak wszystko zrobić żebym odpisywała na pytania czy tam pisała z tymi osobami i wyrzucała niezalogowanych ;/

Kiedyś był tu przyklejony temat, w którym ekipa fotkowa prosiła o sugestie i uwagi, ale widzę, że już go nie ma, a może szkoda ;)

Osobiście uważam, że opcja blokady wejścia dla niezalogowanych była świetnym rozwiązaniem, no ale przecież serwery fotki działają tak wspaniale, że nie ma potrzeby wypraszania 70-80% widzów z transmisji ;)
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  13 maja 2013

tak właśnie, napisałam w wiadomości prywatnej na FotkaTeam i otrzymałam odpowiedź, że tak na prawdę nie da się ustawić funkcji żeby w ogóle niezalogowani nie wchodzili, jeśli wejdą too trzeba usuwać ich pojedynczo ;/ coo dla mnie jest bez sensu, noo ale, co zrobić, pamiętam że wcześniej dało się ustawić że osoby niezalogowane nie wchodziły ;/ aa teraz, niby wszystko jest lepiej, moe i jest ale nie dla mnie ;D

Bartuus1
Bartuus1
  14 maja 2013

Wiekszosc stron tego typu robi w ten sposob ,wpuszczaja niezalogowanych wiadomo liczy sie liczba widzow,ale na tych stronach jest pewne wyjscie,niemal zawsze mozna na nich dodac opcje tylko dla zalogowanch,oczywiscie trzeba za to zaplacic lub podobne.Jak juz maja zarabiac to dobrym pomyslem byloby dodanie takiej opcji i innch typu pokoj na haslo do pakietu gwiazda ;) co do tych niezalogowanych to wystarczy siedziec grzecznie na trasnmisji i nie szalec to bedzie ich tak malo ze latwo sie wyrzuci

normalnaaa1993
normalnaaa1993
  14 maja 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiekszosc stron tego typu robi w ten sposob ,wpuszczaja niezalogowanych wiadomo liczy sie liczba widzow,ale na tych stronach jest pewne wyjscie,niemal zawsze mozna na nich dodac opcje tylko dla zalogowanch,oczywiscie trzeba za to zaplacic lub podobne.Jak juz maja zarabiac to dobrym pomyslem byloby dodanie takiej opcji i innch typu pokoj na haslo do pakietu gwiazda ;) co do tych niezalogowanych to wystarczy siedziec grzecznie na trasnmisji i nie szalec to bedzie ich tak malo ze latwo sie wyrzuci

tak,tak, tylko,że pomimo tego że ja pokazuję tylko i wyłącznie twarz na swojej transmisji, too i tak jest więcej niezalogowanych niż zalogowanych, nie chcę aby ktokolwiek spoza osób które mają fotkę mnie oglądali, ponieważ pieron ich wie, kto to i co robią, więc jeśli ktoś prowadzi spokojną transmisję i nie szaleje to oni i tak wchodzą, aa ciągłe wyrzucanie ich z pokoju jest strasznie męczące boo oni mimo wszystko nadal wchodzą ;/
adamyczek
adamyczek
  15 maja 2013
http://ho.io/fotkaTV NAJLEPSI NA TV FOTCE :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.