Witam mam maly problem kiedy robie transmisje na fotce to strasznie slabo mnie slychac. Odrazu mowie nie jest to wina mikr gdyz na skypie ladnie i glosno mnie slychac probowalam juz i w ustawieniach ustawiac i nic jesli ktos moglby mi pomoc bede wdzieczna.
[Kamerki] slaba slyszalnosc. mikr na fotce
mzoe wystarczy zwiekszyc czulosc mikrofonu klikajac prawym guzikiem myszki na podglad wlasnej transmisji po czym najechac na ikone mikrofonu i podciagnac suwak troche w gore ?
Jaki masz system operacyjny
Czy to komputer stacjonarny czy laptop
Czy mikrofon jest dopinany czy wbudowany a może jest w kamerce
Za mało informacji podałaś.
Mam windows 7 komputer jest stacjonarny kam ma wbudowany mikr ale zakupilam dobry mikrofon by podpiac go pod kompa i na obydwu slychac ale strasznie cicho. Sprawdzalam w komputerze w ustawieniach mikr i wszystko ok.
Wybierasz źródło sygnału mikrofonu czyli albo to z kamery albo z podpinanego mikrofonu.
Jeśli po wybraniu i pod głoszeniu nadal masz cicho to musisz wejść do ustawień w panelu sterowania w opcjach audio odszukać mikrofon i zaznaczyć ten który ma być domyślnie używany. Po zaznaczeniu powinny być tam opcje zaawansowane i tam jak już kolega wspominał podbij czułość mikrofonu 20dBi.