jestemjakajestemm
jestemjakajestemm
  2 stycznia 2013 (pierwszy post)

Witam mam maly problem kiedy robie transmisje na fotce to strasznie slabo mnie slychac. Odrazu mowie nie jest to wina mikr gdyz na skypie ladnie i glosno mnie slychac probowalam juz i w ustawieniach ustawiac i nic jesli ktos moglby mi pomoc bede wdzieczna.

MichaU
MichaU
  3 stycznia 2013

mzoe wystarczy zwiekszyc czulosc mikrofonu klikajac prawym guzikiem myszki na podglad wlasnej transmisji po czym najechac na ikone mikrofonu i podciagnac suwak troche w gore ?

jestemjakajestemm
jestemjakajestemm
  3 stycznia 2013

Nic nie daje próbowałam.

GRADEK83
GRADEK83
  3 stycznia 2013

Jaki masz system operacyjny
Czy to komputer stacjonarny czy laptop
Czy mikrofon jest dopinany czy wbudowany a może jest w kamerce
Za mało informacji podałaś.

jestemjakajestemm
jestemjakajestemm
  3 stycznia 2013

Mam windows 7 komputer jest stacjonarny kam ma wbudowany mikr ale zakupilam dobry mikrofon by podpiac go pod kompa i na obydwu slychac ale strasznie cicho. Sprawdzalam w komputerze w ustawieniach mikr i wszystko ok.

GRADEK83
GRADEK83
  3 stycznia 2013

Wybierasz źródło sygnału mikrofonu czyli albo to z kamery albo z podpinanego mikrofonu.

Jeśli po wybraniu i pod głoszeniu nadal masz cicho to musisz wejść do ustawień w panelu sterowania w opcjach audio odszukać mikrofon i zaznaczyć ten który ma być domyślnie używany. Po zaznaczeniu powinny być tam opcje zaawansowane i tam jak już kolega wspominał podbij czułość mikrofonu 20dBi.

jestemjakajestemm
jestemjakajestemm
  3 stycznia 2013

Oki sprobuje to zrobic podczas transmisji moze sie uda jak nie to juz nie wiem. Na poczatku myslalam ze to wina mikr ale potem okazalo siejednak nie winaikr.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.