Pikuj
Pikuj
  21 grudnia 2012 (pierwszy post)

Żeby nie było nie jestem na Fotka.tv żadnym swiętoszkiem :D,ale jak widze co sie dzieje jak dzieci nadaja na Fotka.tv to myśle że trzeba to wreszcie napisać.Niektórzy z was zauważyli moze że obniżyli wiek osób mogących nadawać ma Fotka.tv do 13 roku życie(choć większość pewnie o tym nie wiem coś cichaczem wprowadzili to,może sie bali reakcji ;)Już wcześniej pojawiały sie problemy z tym że moderator nie mógł rozróżnić wieku nadajacej a teraz to jest tragedia,trudno odróżnić 13 latke od tej młodszej i w rezultacie nadają dzieciaki po 11 lat,zgłoszenie regulaminu można wciskać ile chcesz i tak nie zareagują,wchodzą i nie banują.Druga sprawa że jak znajdzie sie bardziej ogarnięty mod i i zbanuje to....po tygodniu koniec bana i osoba dalej sobie nadaje.Doprowadza to do takich sytuacji (a widziałem tu ostatnio duuuzo) że 11-latka robiła sobie przez 20 minut dobrze,sciągała dolną bielizne przy 120 0sobach(zeszły poniedziałek po godzinie 17)dostała chyba bana,,,wchodze w środe i znów ja widze nadającą z opisem"obciągne każdemu" Koniec Bana można dalej nadawac ;)Kto tu wymyśla takie pomysły ludzie przecież to pomylone,podobne coś widziałem tylko na ruskich serwerach gdzie dziecie moga wchodzić i robić co chcą ,wie ktoś czy ta zmiana jest na stałe czy tylko chwilowo -,- Już nie wspominam ze tak zmienili regulamin że trudno cokolwiek zrozumieć co jest złamaniem regulaminu a co nie http://fotka.tv/regulamin czyli już pokazywanie staników przez 12-latki nie jest naruszeniem według tego regulaminu a sprawdzić wiek może tylko administrator??(Za regulaminem-Administrator ma prawo wezwać Użytkowników korzystających z Fotka.tv do przedstawienia dokumentów potwierdzających wiek lub zgodę rodziców lub opiekunów prawnych.)

Pikuj
Pikuj
  26 grudnia 2012

Dzieci sie powiino banowac na amen a nie na tydzieć,a konto moga ale nigdy tego nie widziałem żeby tak robili,pozatym teraz możesz mieć dziesiątki kont bo wystarczy e-mail.I nie prawda że na tydzień bo widziałem że na jeden dzień tez dają dzieciom .To samo z tymi co dostaja kilka banów,moga dac ale nie dają wiekszego.

MichaU
MichaU
  26 grudnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a konto moga ale nigdy tego nie widziałem żeby tak robili

malo widzisz w takim razie albo widzisz to co chcesz widziec

Konto usunięte
Konto usunięte: ,pozatym teraz możesz mieć dziesiątki kont bo wystarczy e-mail

niestety tutaj sie z Toba zgodze.

Konto usunięte
Konto usunięte: I nie prawda że na tydzień bo widziałem że na jeden dzień tez dają dzieciom

masz jakies konkretne przyklady czy mowisz "bo widziales" lub Ci sie wydawalo ?

Konto usunięte
Konto usunięte: o samo z tymi co dostaja kilka banów,moga dac ale nie dają wiekszego

wroc do poczatku mojej wypowiedzi.
Pikuj
Pikuj
  27 grudnia 2012

Michau jestem na Fotka.tv od roku u widze to cały czas,może i modzi powinni tak postępowac jak piszesz ale tego bardzo często nie robią,nie mów że nie macie takcih nacisków z góry żeby pozostawaić jak najwięcej osób i traktować łagodnie ;p moge ci dac na pw przykłądy jak chcesz gdzie była nagośc i dzieciak poniżej 12 roku zycie i po tygodniu koniec bana miała

Pikuj
Pikuj
  28 grudnia 2012

Uswiadomiłem sobie jedno,żeczywiscie nie mam za dużo argumentów pisaniem tego co widziałem,zaczne po prostu tej cały syf nagrywac,łączcie z dziećmi i wrzuce na youtube niech ludzi zobaczą jak Fotka.tv zarabia na dzieciach

bezbarwny89
bezbarwny89
  30 grudnia 2012

taa . nagrywanie nieletnich to przestepstwo tez :D

88dawid8
88dawid8
  12 stycznia 2013
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.