lista tematów
[Kamerki] Zmienilismy dla Ciebie Fotka.tv! strona 31 z 34
Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:
- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.
Zapraszamy do zabawy:)
Konto usunięte: Aha dodam jeszcze jedno porownanie ;) Jak upadlo NK ? pamieta jeszcze ktos z was moze ta strone ;) ? dokladnie tak samo jak teraz fotka pojawily sie jakies sledziki duperele itd nk zeszlo na psy wszyscy pokasowali konta a potem powstal Facebook
dokładnie! zgadzam się z Tobą! sama miałam nk ale nie dawno usunęłam bo te cale śledziki na prawdę denerwują, i w sumie nie tylko to, i tak samo będzie teraz z fotką, ten portal na prawdę spada na psy ;/ wszystko było oki, później trzeba było instalować program aby w ogóle można było sie pokazać w kamerce a teraz nie dość, że trzeba się logować to w ogóle jest do d**y
może Tobie się podoba ale jak widać reszcie nie, są nieliczne wyjątki, które nie sprzeciwiają się zmianom, rozumiem jeśli wszyscy chcieli by aby tak zostało, ale nikt tego nie chce! dlaczego nie można przywrócić tego co było?? ;/ jak dla mnie to teraźniejsza fotka jest beznadziejna... będzie coraz mniej użytkowników i przekonacie się że te zmiany nic dobrego nie dały...
Nie wiem czy padło tu takie pytanie, bo nie za bardzo mi się chce czytać 30 stron wypowiedzi o tym jak zrąbaliście sprawe..
co w takim razie zrobicie z użytkownikami którzy nie posiadają konta na fotka tv. Jak ich zbanujecie jak nie będą przestrzegać regulaminu?
z tego co dobrze mi wiadomo to na Fotka.tv mogą się logować wszyscy z fb oraz google więc nie trzeba mieć konta na fotce aby wszyscy Cię oglądali,dla mnie to jest naprawdę głupie, całkiem niedawno musiałam instalować program aby działała mi Fotka.tv a teraz znowu się coś zje..o ;/ Jak dla mnie to jest głupota aby aż tak zmieniać portale ;/ będzie coraz mniej użytkowników i ciekawe co wtedy.
fakt! zrobił się oddzielny, ale po co to wszystko! i tak się to nikomu nie podoba i każdy chce wrócić do tego co było, teraz każdy może się podszywać pod każdego, czyż nie? ktoś sobie wejdzie na moje konto i będzie mi rządził a ja przez to ucierpię ;/ to jest nie fair ;/