kris84ajj
kris84ajj
  24 lipca 2012 (pierwszy post)

Hej, dzisiaj ruszyliśmy z nową odsłoną fotka.tv! Główna zamiana do oddzielenie serwisu od fotka.pl. Oto, co daje obecnie fotka.tv:

- możliwość założenia oddzielnego konta,
- opcja logowania się przez Fotkę, Facebook'a i Google'a,
- transmisje video oglądać mogą osoby niezalogowane (nadal do czatowania wymagane jest logowanie),
- na Fotka.tv możesz wpisac dowolna nazwę pod którą będziesz widoczny (domyślnie jest to Twoje imię),
- jeżeli więcej osób będzie mialo identyczną nazwę to do kolejnych dopiszemy numer np: Ania, Ania#2, Ania#3 - więc kto pierwszy ten lepszy :),
- zmieniliśmy nazwę osób "ulubionych" na "obserwowane",
- dodaliśmy możliwość publikowania i lajkowania na Facebook'u.

Zapraszamy do zabawy:)
Immportant
Immportant
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a moderatorzy i tak tego nie czytają bo mają to kompletnie gdzieś..

No przecież czytamy :D nawet się udzielamy :D Jednak co mają moderatorzy do zmian? :D
0penYourMind
0penYourMind
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No przecież czytamy

Ja tego nie czytam, do mnie wszystkie posty dochodzą telepatycznie, myślałem, że Ty też tak masz :D
Szczubelowa
Szczubelowa
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No przecież czytamy :D nawet się udzielamy :D Jednak co mają moderatorzy do zmian? :D

Oj.. wybaczcie.. pomyłka chodziło mi oczywiście o FT. (;
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  29 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha dodam jeszcze jedno porownanie ;) Jak upadlo NK ? pamieta jeszcze ktos z was moze ta strone ;) ? dokladnie tak samo jak teraz fotka pojawily sie jakies sledziki duperele itd nk zeszlo na psy wszyscy pokasowali konta a potem powstal Facebook

dokładnie! zgadzam się z Tobą! sama miałam nk ale nie dawno usunęłam bo te cale śledziki na prawdę denerwują, i w sumie nie tylko to, i tak samo będzie teraz z fotką, ten portal na prawdę spada na psy ;/ wszystko było oki, później trzeba było instalować program aby w ogóle można było sie pokazać w kamerce a teraz nie dość, że trzeba się logować to w ogóle jest do d**y
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikomu się ta "zmiana" nie podoba, Jak dla mnie to zmiana spoko jest ;]

może Tobie się podoba ale jak widać reszcie nie, są nieliczne wyjątki, które nie sprzeciwiają się zmianom, rozumiem jeśli wszyscy chcieli by aby tak zostało, ale nikt tego nie chce! dlaczego nie można przywrócić tego co było?? ;/ jak dla mnie to teraźniejsza fotka jest beznadziejna... będzie coraz mniej użytkowników i przekonacie się że te zmiany nic dobrego nie dały...
Immportant
Immportant
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja tego nie czytam, do mnie wszystkie posty dochodzą telepatycznie, myślałem, że Ty też tak masz :D

Tak dokładnie mam :D chciałam poszpanować znajomością alfabetu :D
NowyEtap
NowyEtap
  30 lipca 2012

masakra :(( wolałam wcześniejsze :/

Szczubelowa
Szczubelowa
  30 lipca 2012

Nie wiem czy padło tu takie pytanie, bo nie za bardzo mi się chce czytać 30 stron wypowiedzi o tym jak zrąbaliście sprawe..
co w takim razie zrobicie z użytkownikami którzy nie posiadają konta na fotka tv. Jak ich zbanujecie jak nie będą przestrzegać regulaminu?

normalnaaa1993
normalnaaa1993
  30 lipca 2012

z tego co dobrze mi wiadomo to na Fotka.tv mogą się logować wszyscy z fb oraz google więc nie trzeba mieć konta na fotce aby wszyscy Cię oglądali,dla mnie to jest naprawdę głupie, całkiem niedawno musiałam instalować program aby działała mi Fotka.tv a teraz znowu się coś zje.:cenzura:.o ;/ Jak dla mnie to jest głupota aby aż tak zmieniać portale ;/ będzie coraz mniej użytkowników i ciekawe co wtedy.

Praksydiusz
Praksydiusz
  30 lipca 2012

Jak Dla mnie moze byc ; ) :ninja:

NieMamSzefa
NieMamSzefa
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: siemka jak dla mnie fotka tv to skandal teraz to jesd do du.. zamiast nap to to całkiem zje to i tyle no zal

Jedyny zal, to nad tym, ze nie potrafisz pisac w ojczystym jezyku.
Immportant
Immportant
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie to jest głupota aby aż tak zmieniać portale ;/

Portal się nie zmienił, jedynie zrobił się oddzielny ^^
normalnaaa1993
normalnaaa1993
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Portal się nie zmienił, jedynie zrobił się oddzielny ^^

fakt! zrobił się oddzielny, ale po co to wszystko! i tak się to nikomu nie podoba i każdy chce wrócić do tego co było, teraz każdy może się podszywać pod każdego, czyż nie? ktoś sobie wejdzie na moje konto i będzie mi rządził a ja przez to ucierpię ;/ to jest nie fair ;/
Fresaa
Fresaa
  30 lipca 2012

a mi to lotto:lol:

Immportant
Immportant
  30 lipca 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ktoś sobie wejdzie na moje konto i będzie mi rządził

Nie wejdzie na Twoje konto jeśli mu nie podasz hasła ;] Rozumiem o co Ci chodzi, ale zupełnie źle to ujęłaś.
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy może się podszywać pod każdego

No niestety może, jednak nikt z nas nie ma na to nawet najmniejszego wpływu. Wszelkie zmiany, które tutaj zaszły to tylko przez decyzję ft :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.