Obserwując osoby na fotce.tv co chwila zdarzają sie osoby które mają w opisie typu"pokaże brzuszek"wczoraj widziałem dziaciaka około osiem lat na jednym pokoju która podciągała spódnice a kilkudziesięciu napalonych gości pisało"pokaż jeszcze raz ten brzuszek" ,jej"opiekunki"miały z tego niezły ubaw,dziś już ponad godzine nadaje panienka z podciągniętą do bielizny brzuchem ,(na pierwszym miejcu ) i teraz weszła druga,podciągnęła koszule i dzieciak około 10 lat siedzi i sie śmieje razem z nią .Moje pytanie czy takie podciąganie bluzki w celu pokazania części ciała nie jest przewinieniem skutkowanym banem?a jeśli nie to może mogli by to wreszcie dodać bo zauważyłem ze moderatorzy siedzą w takich pokojach i są bezsilni ;(
lista tematów
[Kamerki] "Brzuszek"-,- strona 2 z 2
Konto usunięte: mało wiesz dużo kłapiesz idac twoim tokiem dziewczyna brzucha pokazać nie moze koleś bez koszulki juz tak ?
uwielbiam takie rozmowy ;) idąc twoim rozumowaniem dziewczyna bez koszulki i bez stanika też nie powinna być banowana ;) Jagbyś nie wiedział u dziewczyny i u faceta są inne części ciała uważane za seksualne,nie chodzi mi w całym pości o dziewczyny z krótką bluzką np że jej brzuch widać tylko o te które wchodzą tylko po to żeby zrobić show i jawnie prowokują .Tutaj jest od lat 15 a nie 18 i jakieś wymagania dotyczące tego istnieją.
"u dziewczyny i u faceta są inne części ciała uważane za seksualne" zapomniałem dodac że również odmienne zachowania uważane za seksualne u dziewczyny i faceta
Konto usunięte: dąc twoim rozumowaniem dziewczyna bez koszulki i bez stanika też nie powinna być banowana ;)
dopiero co mówiłeś o pokazywaniu brzucha
Konto usunięte: Jagbyś nie wiedział u dziewczyny i u faceta są inne części ciała uważane za seksualne,nie chodzi mi w całym pości o dziewczyny z krótką bluzką np że jej brzuch widać tylko o te które wchodzą tylko po to żeby zrobić show i jawnie prowokują
podsumowując nikomu innemu to nie przeszkadza nie karz siedzieć im w golfach
ps. taki wygadany a na pw nawrzucał eh;)
Konto usunięte: nie chodzi mi w całym pości o dziewczyny z krótką bluzką np że jej brzuch widać tylko o te które wchodzą tylko po to żeby zrobić show i jawnie prowokują .
Są one sukcesywnie banowane. Dlatego nie rozumiem istoty Twojego posta. Okey, możesz czuć się urażony i oburzony tak owym zachowaniem, jednak moderator nie jest od wychowywania jedynie od pilnowania czy regulamin jest przestrzegany. Jeśli masz jakiekolwiek pretensje zgłoś się do rodziców tych nastek. Mało tego, kiedy jest upał +30 stopni (a teraz mamy lato - fakt, że pogoda się popsuła - więc jest gorąco) chodzisz w koszuli z długim rękawem zapięty po samą szyję w długich spodniach i skarpetach po kolana? Kobiety i mężczyźni nigdy nie będą sobie aseksualni, dlatego znajdzie się ktoś, kto ubranej w habit napisze 'pokaż brzuszek' ;)
Być może jestem w błędzie, ale Fotka.tv jest polskim portalem, dlaczego więc go porównujesz do zagranicznego? Przecież to inna kultura, a zarazem mentalność.
Konto usunięte: w całym poście chodzi mi o dziewczyny którym ewidentnie chodzi o prowokowanie swoim zachowaniem
Tutaj odeślę Cię do http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/1875,NETYKIETA_FAQ_FOTKAT dokładnie punkt 8 :) Sądzę jednak, że każdy z moderatorów jest w stanie określić kiedy ktoś sobie tylko siedzi, a kiedy prowokuje :)
Konto usunięte: Być może jestem w błędzie, ale Fotka.tv jest polskim portalem, dlaczego więc go porównujesz do zagranicznego? Przecież to inna kultura, a zarazem mentalność.
Nie chodzi mio ich kulture czy mentalność, mają o wiele większe doświadczenie(od 2005 roku)w prowadzeniu stron z takimi treściami i po prostu uznali że tolerowanie jakichkolwiek pokazików niema sensu ;p i uwierz tak powinna wyglądać każda taka strona,w końcu jest od 15 roku życie,nie 18,a to do czegoś zobowiazuje