Siemanko mam takie pytanie jakim prawem siedzi nieletnia dziewczyna na TV ktora wyklina wszystkich pali szlugi ogolnie Patologia ..:/ a co najlepsze siedzial tam mod ktory nic z tym nie zrobil w dodatku moja znajoma dostala bana za to ze zwrócila uwage ze nagra to i pokaze to nagranie moderatorowi globalnemu
[Kamerki] NIELETNIA NA FOTCE TV strona 2 z 2
Niech robią co chcą, ktoś je nagra, wrzuci na yt i potem będą miały niezłą siarę wśród znajomych ;) nie ma się co kimś przejmować, ich sprawa. Jak sobie pościelisz, tak się wyspisz
Obserwuje tą fotke.tv od dłuższego czasu i chciałbym dodać kilka zdać.Moim zdaniem ta strona jest po prostu żle skonstruowana, spójrzcie jak to rozwiązali na zagranicznych portalach o podobnej tematyce http://www.stickam.com/liveStream.do?filter=recent&publicCamOff=on&noProfileImage=on&collapseFilters=yes
Żeby zapobiec nadużyciom taka strona wprowadziła zakaz wpisywania opisów na profilach,pozatym nie ma zrzutów ekranu tego co sie dzieje w pokoju, można wstawiać tylko zdjęcie i dzięki temu jest o wiele bezpieczniej bo nawet jagby coś sie zaczęło dziać to oglądający tam nie dotrą.A na fotce tv?? Jest zrzut ekranu,wystarczy minuta i taki dzieciak ma kilkaset osób w pokoju,to prowokuje do takich zachowań,to samo z opisem,wystarczy że wpisze"pokaz od 100 osób".To jest szok co sie przez taką otwartość tu dzieje,widziałem już ośmiolatke wykonującą pełny striptiz,12-13 latki szalejące w nocy(gdzie przez godzine nie ma nawet jednego moderatora),robiące"miss mokrego podkoszulka,latające w samej bieliżnie(tych przypadków to już nawet nie licze)po prostu myśle nad takim czymś żeby wreszcie to nagrać co tu sie dzieje i przesłać do takiej uwagi.tvn toby sie wreszcie właściciel fotki opamiętał i zainwestował troche w bezpieczeństwo.Co do moderatorów to jest ich zbyt mało,przynajmniej drugie tyle potrzeba,bo jak już pisałem są takie pory w nocy że nie ma żadnego,wystarczy żeby jakiś dzieciak wtedy wszedł ,namówia wtedy na coś i może dojśc do tragedii.
Po pierwsze nie da się upilnować wszystkich, to jets po prostu nierealne. Świat idzie do przodu i będzie coraz wwięcej takich "akcji". Nie masz na to wpływu. Takiemu zachowaniu dzieci winni są rodzice. Zamiast dać takiemu gówniarzowi komputer i internet powinna go zapisać na jakieś zajęcia dodatkowe czy nawet wysłać na dwór do innych dzieci. One same sobie wypracowują opinię w ten sposób. A co Cię obchodzi to w sumie? Jak już pisałam, nagra je ktoś, wrzuci gdzie trzeba i potem będą płakały, że tak się stało. Nie ma co się obcymi ludźmi przejmować.
A co moderatorów, oni nie siedzą 24/h na fotka.tv, gdyż nie mają takiego obowiązku, a poza tym wyobraź sobie, że TEŻ są ludźmi i TEŻ mają własne REALNE życie. Jeśli jednak nadal uważasz, że jest inaczej to może sam zgłoś chęć na stanowisko moderatora?:) Wtedy pewnie znikną WSZYSTKIE małolaty i będzie błogi porządek ;-)
Widze że ktoś mnie żle zrozumiał.Wskazując przykład innych stron internetowych tego typu chciałem pokazać że jednak można inaczej,bezpieczniej,bez takich akcji.I nie krytykuje moderatorów tylko wskazuje że jest ich zdecydowanie za mało,już to że piszecie"nie mogą siedzieć cały czas"jest głupie bo choć jedna osoba powinna pilnować w takich momentach,a co do"co cie to obchodzi"to przepraszam ale nie daje rady przechodzić obojętnie jak ośmioletnie dziecko wchodzi na taką strone i odrazu bezkarnie zaczynają ją pedofile zagadywać typu"choć na skypa",gdzie nie ma moderatora wtedy.,bo byłem świadkiem takiej sytuacji też.MOJE ZDANIE -WIĘCEJ MODERATORÓW.