Siemanko mam takie pytanie jakim prawem siedzi nieletnia dziewczyna na TV ktora wyklina wszystkich pali szlugi ogolnie Patologia ..:/ a co najlepsze siedzial tam mod ktory nic z tym nie zrobil w dodatku moja znajoma dostala bana za to ze zwrócila uwage ze nagra to i pokaze to nagranie moderatorowi globalnemu
lista tematów
[Kamerki] NIELETNIA NA FOTCE TV strona 1 z 2
coraz gorzej się dzieje z fotką , codziennie młodsze dziewczynki przejawiają demoralizacje ,a moderatorzy nic z tym nie robią bo czasami nie zdążymy zrobić screenów czy nagrać , dziś nagrywałam ,aby sprawę przedstawić moderatorom globalnym fotki tv , to zostałam zablokowana na 24h . Moim zdaniem jest to nie sprawiedliwe
Podpisuje sie :) Rowniez dostalam bana za zwrocenie uwagi, znajomosci fotkowe znajomosciami, ale jest regulamin i przede wszystkim moderator powinien go przestrzegac :)
no ale jesli Ci malolaci klną przy nas , a my na czacie ,one nie dostają bana ,a my tak to cos nie tak chyba ?
Jeżeli uważasz że zostałaś nie słusznie zablokowana napisz na kontakt.
jak wyżej.
Moderator nie ma prawa was blokować za to że prosicie go o pomoc lub też zdanie w czymś co jest nieregulaminowe ze strony innego użytkownika.
Nie ma też prawa blokować was za to że o coś pytanie czy zwracacie uwagę.
Pamiętajcie... Im więcej takich spraw zgłosicie na kontakt (pomoc) tym mniej nie uczciwych moderatorów ;)