ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Hejo :3

Kiedyś próbowałem kogoś oglądać, ale ciągle pisało trwa łączenie z serwerem, olałem to bo nie miałem czasu się nad tym głowić. Teraz ja chcę ponadawać i też dupa zbita... Czytałem inne tematy żeby nie było i z Fotka i innych stron, robiłem co ludzie polecali, wyłączyłem Adblocka, antywirusa, firewalla, po aktualizowałem wszystko, próbowałem użyć Explorera, Operkę, Chroma, Firefoxa i nic =.= WTF?!

Prosżę o pomoc

ChrisOn
ChrisOn
  26 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli macie win 7 uaktualnijcie go o SP1

SP1 zainstalowany poprawnie. Fotka.tv nadal nie działa...

prosiłem też o odświeżenie konta (czytałem że to też może w jakimś stopniu pomóc) też nic...
PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  26 kwietnia 2012
ChrisOn
ChrisOn: prosiłem też o odświeżenie konta (czytałem że to też może w jakimś stopniu pomóc) też nic...
Odświeżanie nic nie pomaga. Mają po prostu jakieś błedy na serwerze :and:
GRADEK83
GRADEK83
  28 kwietnia 2012
ChrisOn
ChrisOn: Prosżę o pomoc

Format c:
ChrisOn
ChrisOn
  28 kwietnia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ChrisOn:Prosżę o pomoc Format c:

Nie możliwe, że muszę sformatować dysk żeby mi to działało, a jeśli już "muszę", to sram na to... Chciałem raz od czasu do czasu wejść a takie problemy i mam formatować, nieee... Przeżyję bez fotki tv
ChrisOn
ChrisOn
  1 maja 2012

Wkurzyłem się, nie wiedziałem co i jak... Przywróciłem system z roku chyba ^^. I...

DZIAŁA

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  3 maja 2012
ChrisOn
ChrisOn: Wkurzyłem się, nie wiedziałem co i jak... Przywróciłem system z roku chyba ^^. I... DZIAŁA
:szok:

przecież pisałeś, że
ChrisOn
ChrisOn: Przeżyję bez fotki tv
:szok:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.