ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012 (pierwszy post)

Hejo :3

Kiedyś próbowałem kogoś oglądać, ale ciągle pisało trwa łączenie z serwerem, olałem to bo nie miałem czasu się nad tym głowić. Teraz ja chcę ponadawać i też dupa zbita... Czytałem inne tematy żeby nie było i z Fotka i innych stron, robiłem co ludzie polecali, wyłączyłem Adblocka, antywirusa, firewalla, po aktualizowałem wszystko, próbowałem użyć Explorera, Operkę, Chroma, Firefoxa i nic =.= WTF?!

Prosżę o pomoc

PPiotrek
ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012

Yep, ale to mi już od dłuuuuższego czasu nie działa, nawet gdy miałem chyba wersję 9 coś, gdy włączam nadawanie ani kamerka nie próbuje się włączyć

ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012

A więc PPiotrek? co może być przyczyną bo już ręce opadają, teraz powyłączałem wszytskie kurde wtyczki jakie miałem i dalej "Trwa oczekiwanie na serwer" a potem "Nie można się połączyć z serwerem"

kris84ajj
kris84ajj
  17 kwietnia 2012

Jak powyłączasz wtyczki to na pewno się nie połączysz :-)

ChrisOn
ChrisOn
  17 kwietnia 2012

Włączyłem dalej nie działa ;/ Jak co mam Win7 x32

PrzeciezWiesz
PrzeciezWiesz
  17 kwietnia 2012

[quote=ChrisOn]
http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/5578,Flash_Player_1122022

ChrisOn
ChrisOn
  18 kwietnia 2012
PrzeciezWiesz
PrzeciezWiesz: [quote=ChrisOn] http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/5578,Flash_Player_1122022

Czytasz co inni piszą? Też probówałem z wersjami Flasha. Miałem kiedyś 9.x.x.x i też nic nie działało
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  18 kwietnia 2012

Sprawdź czy tu działa http://www.testwebcam.com/ - to będziemy wiedzieli czy problem jest tylko z fotką czy w ogóle z przesyłaniem obrazu od Ciebie za pomocą flasha.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

ChrisOn
ChrisOn
  19 kwietnia 2012

Tak, tu działa, zaraz jak wchodzę to czy zezwolić tam kamerkę czy coś i widać mnie... Dlaczego na Fotka.tv zatem nie działa? Mniejsza z tym gdyby to tylko z nadawaniem ale również przypominam iż nie mogę innych oglądać.

Zrobiłem też taką operację, że wywaliłem całego Flasha (wchodzę na Fotka.tv - No i go potrzebuje) zainstalowałem od nowa - Te nadal to damo

woland
  19 kwietnia 2012

Na 90 % blokuje antywirus lub firewall.

ModTV

PigulkiZeSnu
PigulkiZeSnu
  19 kwietnia 2012

Ja mam ten sam problem, na tym linku z testem mi dziala kam a tutaj na fotce od dlugiego czasu juz nie i to nie jest wina blokowania ze strony antywirusa :nie:

woland
  20 kwietnia 2012

Przeczyśćcie flasha jak tłumaczy to @Przeciezwiesz w wątku http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/3315,Najaktualniejsze_zmi/11

ModTV

ChrisOn
ChrisOn
  20 kwietnia 2012

No i dalej nic... Oczyściłem i dalej nie działa... Już tak:
- wyłączyłem antywira
- wyłączyłem firewalla
- zapory windows nigdy nie mam włączonej
- Adblock wyłączony
- uninstall Flash
- install flash

Dalej to samo...
Sprawdzane na IE, Firefoxsie, Opera

Nie wiem co może blokować...

Może to pomoże: Nad Ustawieniami globalnymi są Ustawienia "zwykłe". Wyskakuje ramka tak jakby zaraz po kliknięciu rozpocznij nadawanie, żeby dopuścić i pisze ZAPAMIĘTAJ (haczyk) zaznaczone ODBLOKUJ [Bawiłem się w ustawieniach globalnych i zezwoliłem kamerkę i mikrofon do fotka.tv]

Wtedy gdy poprzez naciśnięcie Ustawienia, nie można nic kliknąć w tej ramce...

Lecz nadal TRWA ŁĄCZENIE Z SERWEREM...

Już nie wiem co może być przyczyną...

Malcom
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 18
Malcom
  21 kwietnia 2012

masz może innego kompa w domu? masz jakąś sieć lokalną? wspólny router?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.