Hejo :3
Kiedyś próbowałem kogoś oglądać, ale ciągle pisało trwa łączenie z serwerem, olałem to bo nie miałem czasu się nad tym głowić. Teraz ja chcę ponadawać i też dupa zbita... Czytałem inne tematy żeby nie było i z Fotka i innych stron, robiłem co ludzie polecali, wyłączyłem Adblocka, antywirusa, firewalla, po aktualizowałem wszystko, próbowałem użyć Explorera, Operkę, Chroma, Firefoxa i nic =.= WTF?!
Prosżę o pomoc
[Kamerki] Nigdzie na niczym nie dziala fotka.tv strona 1 z 3
Yep, ale to mi już od dłuuuuższego czasu nie działa, nawet gdy miałem chyba wersję 9 coś, gdy włączam nadawanie ani kamerka nie próbuje się włączyć
A więc PPiotrek? co może być przyczyną bo już ręce opadają, teraz powyłączałem wszytskie kurde wtyczki jakie miałem i dalej "Trwa oczekiwanie na serwer" a potem "Nie można się połączyć z serwerem"
Sprawdź czy tu działa http://www.testwebcam.com/ - to będziemy wiedzieli czy problem jest tylko z fotką czy w ogóle z przesyłaniem obrazu od Ciebie za pomocą flasha.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Tak, tu działa, zaraz jak wchodzę to czy zezwolić tam kamerkę czy coś i widać mnie... Dlaczego na Fotka.tv zatem nie działa? Mniejsza z tym gdyby to tylko z nadawaniem ale również przypominam iż nie mogę innych oglądać.
Zrobiłem też taką operację, że wywaliłem całego Flasha (wchodzę na Fotka.tv - No i go potrzebuje) zainstalowałem od nowa - Te nadal to damo
Na 90 % blokuje antywirus lub firewall.
ModTV
Ja mam ten sam problem, na tym linku z testem mi dziala kam a tutaj na fotce od dlugiego czasu juz nie i to nie jest wina blokowania ze strony antywirusa
Przeczyśćcie flasha jak tłumaczy to @Przeciezwiesz w wątku http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/3315,Najaktualniejsze_zmi/11
ModTV
No i dalej nic... Oczyściłem i dalej nie działa... Już tak:
- wyłączyłem antywira
- wyłączyłem firewalla
- zapory windows nigdy nie mam włączonej
- Adblock wyłączony
- uninstall Flash
- install flash
Dalej to samo...
Sprawdzane na IE, Firefoxsie, Opera
Nie wiem co może blokować...
Może to pomoże: Nad Ustawieniami globalnymi są Ustawienia "zwykłe". Wyskakuje ramka tak jakby zaraz po kliknięciu rozpocznij nadawanie, żeby dopuścić i pisze ZAPAMIĘTAJ (haczyk) zaznaczone ODBLOKUJ [Bawiłem się w ustawieniach globalnych i zezwoliłem kamerkę i mikrofon do fotka.tv]
Wtedy gdy poprzez naciśnięcie Ustawienia, nie można nic kliknąć w tej ramce...
Lecz nadal TRWA ŁĄCZENIE Z SERWEREM...
Już nie wiem co może być przyczyną...