monofoniaa
monofoniaa
  27 grudnia 2011 (pierwszy post)

Bez pytań. Zwyczajnie zastanówcie się. Może odeprzyjcie zarzuty.
1.

Konto usunięte
Konto usunięte: Teraz na fotce już nawet normalnie z dziewczynami nie można popisać bo zaraz jakaś gówniarzeria się zlatuje i wyzywają albo z chata matrix robią, a mody mają to w dupie, tylko szukają która kawałek stanika pokarze a resztę spamerów olewają

2. Banujecie za cycki w samym staniku, a za cycki wywalone na wierzch, ale wciąż w koszulce nic nie ma. Panienki takie jak WiernaPatriotka świecą dekoltem=90% na głównej przez parę godzin i nikt ich nie rusza. To niezdrowe i przykre. Bo niewinne dziewczyny, które po prostu są napalone są banowane z miejsca (często nic nie muszą robić, choćby tych koszulek ściągać - i tak ich sobie modzi zbanują, a co). Zakłamane jednostki takie jak WiernaPatriotka siedzą ile chcą.

3. Niegdyś była niepisana zasada, że panie moderują panów, a panowie panie.
Co się stało, kto ją pierwszy złamał / zaproponował zmianę i dlaczego? Jeżeli to kobieta, to nie uważacie, że zwyczajnie zazdrość ją zżerała i chciała móc banować sobie konkurencję (bo wszystkie moderatorki pokazują cycki na fotka.pl, często i na fotka.tv, a często pierwsze są w pokojach gdzie pojawia się kawałek bielizny i zaczynają drzeć ryja)?

4. Z tymi wszystkimi obostrzeniami nt. pokojów prywatnych. Walczymy o dobry wizerunek serwisu, czy o to aby hieny w postaci dziennikarzy nie mogły na nas żerować?

5. Dekolt > 30% to tak samo jak pokazanie gołych cycków. Chyba powinniście i za niego banować.

6. Czy nie lepiej byłoby całkowicie zabronić kobietom moderowania? One za bardzo nie myślą nad tym co się wokół nich dzieje.

7. Dlaczego moderacja ma wstęp do pokojów prywatnych bez hasła - co przeczy ich naturze i łamie nasze słodkie, Polskie prawo?
Konto usunięte
Konto usunięte: Art. 267. § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do całości lub części systemu informatycznego. § 3. Tej samej karze podlega, kto w celu uzyskania informacji, do której nie jest uprawniony, zakłada lub posługuje się urządzeniem podsłuchowym, wizualnym albo innym urządzeniem lub oprogramowaniem. § 4. Tej samej karze podlega, kto informację uzyskaną w sposób określony w § 1--3 ujawnia innej osobie. § 5. Ściganie przestępstwa określonego w § 1--4 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

Po prostu, zakładam hasło i chcę mieć pewność że nikt go nie ominie. A cała wasza obsada może tam wejść i patrzeć jak robię kupę - bo programiści zostawili im furtkę?

8. Zróbcie no tak żeby moderatorzy nie witali się w sposób "; >" albo ": >", czy "...". Automatyczny tekst "Dzień dobry! Jestem moderatorem Fotka.tv i mam sprawę!" byłby wspaniały. Skoro dało się ominąć hasła, to na pewno i to się da. Albo całkowicie im zablokować możliwośc pisania jako moderatorzy na czacie.
Zwyczajnie, pani Motylkowa wchodzi i chce coś napisać, to pisze jak zwykły użytkownik. Jeżeli chce coś napisać jako moderator, to pisze "\mod Zakładaj czapkę albo ban" i wiadomość się pojawia w ładnej ramce jakiejś (bez tego napisu \mod, wiecie o co chodzi). Żeby się nie zachowali jak skończone chamy (zwłaszcza te baby - no one są felerne i po prostu głupawe) w takiej oficjalnej otoczce.

A myślą przewodnią "nic co ludzkie nie jest mi obce" i "Ryszard Cebula to oszust".
Zuza
Zuza
  30 grudnia 2011

Śmiechłam :lol2:

zHx
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 116
zHx
  30 grudnia 2011

ok internet zalozylem. A co to za zespol te mp3 ? bo kazdy mnie pyta czy mam em pe 3 i empe3 szukam w necie takiego zespolu nie ma ;/

Mam ochotę na żelki

Zuza
Zuza
  30 grudnia 2011

zHx a znasz jakiś film pt. "Avi", bo też się nie orientuję ;/

krzepek8899
krzepek8899
  30 grudnia 2011
Zuza
Zuza: zHx a znasz jakiś film pt. "Avi", bo też się nie orientuję ;/

a kto to jest JPG ? bo każdy go ma w tym formacie ?
monofoniaa
monofoniaa
  31 grudnia 2011

Myślę, że mniej więcej was rozumiem, drodzy moderatorzy. Musicie jednak wiedzieć, że nawet jeżeli samodzielnie hasła nie łamiecie, to wykorzystujecie lukę wam zostawioną. Niemniej, oczywiście, może być to uzasadnione! Tylko to wszystko musi być konsekwentne. Jak coś się nazywa prywatne, to ma takie być. Bez wstępu dla osób postronnych. Co wam przeszkadzało w starym systemie? I tak, tak. Kiedyś kobiety do kobiet nie wchodziły. Młode siksy tego nie pamiętają, ale ja tu razem z Ryśkiem Cebulą przyszłam ;].

Oczywiście zboczenia w stylu "sutki a dekolt to nie to samo" obalimy natychmiast:
Pytam, dlaczego akurat sutki? I czy pokazać kawałek obwódki to będzie jeszcze w normie, tak 2mm, a dalej to już źle? A co jeżeli ktoś miałby piersi bez sutków?
I skoro stanik jest ok, to dlaczego za majteczki się wylatuje?
A jeżeli pani nie ma stanika i kształt jej piersi, wraz z brodawkami idealnie odbija się na bluzce. To też nie jest złe? Czy może zależy od tego jak głęboko wam w tyłek wejdzie? Myślę, że panna KittyCat najlepiej was obnażyła pod tym względem.

I na koniec, droga Motylkowa małe słówko do Ciebie. Cierpisz na chorobę, jest poważna. Jesteś hipokrytką. Wyjątkowo zaciekłą. Nie wiem czy to wina Twoich koleżanek, czy mamy, ale
Sprawdź: http://www.fotka.pl/profil/Motylkowa/albumy/1,Ja/73680031,bez_przerobki_z_kam_
I zobacz co się stało tam na dole, co ktoś zaznaczył. Wciąż uważasz, że nie wzbudziłaś skojarzeń seksualnych u nikogo? Ale to oczywiście przez przypadek ten dekolt, wcale nie chciałaś go tam zostawić. No nawet widać, bo dziwnie ucięty :). Nie zauważasz także, że te Twoje koleżanki mają takie samo parcie na szkło jak Ty. Bo nie raz się pokazywały jako konkurujące z WiernąPatriotką o tytuł największego dekoltu na wizji. Ich cycki zakrywały pół ekranu jeżeli wiesz o czym mówię. Peewnie, że wiesz. Przecież w łazience przed lustrem jesteś normalna i nie grasz świętej. Tylko tutaj jakoś sztywniejesz. Nie musisz o nic z krzepkiem konkurować, nie bój się noo. Ani Ty, ani żadna z koleżanek nie jesteście oceniane w kontekście mężczyzn!

No moi drodzy. Albo ubieramy się do końca, albo ciuszki zdejmujemy. Albo pozwalamy na pokoje prywatne, albo nie. Bo nie ma nic durniejszego niż taka dziwna hipokryzja. Dziwię się po prostu, że nie potraficie być jednoznaczni. Że boicie się swoich własnych kolegów moderatorów. I ten do którego można skargi składać też się boi, przecież to widać. Wszyscy panicznie boicie się odrzucenia. Walczcie z fotkową częścią was!

Zludny
Zludny
  31 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wciąż uważasz, że nie wzbudziłaś skojarzeń seksualnych u nikogo?

Jeśli jakaś kobieta przykładowo nosi stanik a75 i założy bluzkę z dekoltem do pępka, to i tak nic widać nie będzie (:rotfl:), lecz jeśli np. posiada już jakaś jakieś FF10000000 i założy chociażby najmniejszy dekolt, będzie widać dużo. Więc co, kobietom z piersiami, których rozmiar mieści się tylko powyżej B75 wstęp wzbroniony? :rotfl:
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  2 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sprawdź: http://www.fotka.pl/profil/Motylkowa/albumy/1,Ja/73680031,bez_przerobki_z_kam_ I zobacz co się stało tam na dole, co ktoś zaznaczył. Wciąż uważasz, że nie wzbudziłaś skojarzeń seksualnych u nikogo?

No naprawdę na tym zdjęciu mam całe cycki na wierzchu, aż brodawki widać, nie dojdź czasami. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: No nawet widać, bo dziwnie ucięty :).

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? "BEZ PRZERÓBKI z KAMERY" nie czuję potrzeby przerabiania moich zdjęć, a jeżeli by mi zależało na opinii ludzi stąd nie miałabym zdjęć w byle jakiej koszuli :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zauważasz także, że te Twoje koleżanki mają takie samo parcie na szkło jak Ty. Bo nie raz się pokazywały jako konkurujące z WiernąPatriotką o tytuł największego dekoltu na wizji. Ich cycki zakrywały pół ekranu jeżeli wiesz o czym mówię.

Ciekawie na jakiej podstawie stwierdzasz, że mam parcie na szkło, bo widać 2 mm piersi na moim 2 zdjęciu? :wtf: Poza tym ja nie jestem odpowiedzialna za to, co pokazują inne dziewczyny, więc nie wiem czym zabłysnąć tu chciałaś.

Konto usunięte
Konto usunięte: Peewnie, że wiesz. Przecież w łazience przed lustrem jesteś normalna i nie grasz świętej.

No nie wiem właśnie. No tak, ja chodzę w domu cały czas nago i 24/h macam się po cyckach przed lustrem :D

Ps. dorabiasz w kabarecie? :rotl:
Paulina
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 59
Paulina
  2 stycznia 2012
:rotfl: * [znaki]
Satan
Satan
  2 stycznia 2012

@monofoniaa już Ci chciałem 1 dać , ale zdjęć nie masz :/

krzepek8899
krzepek8899
  2 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie musisz o nic z krzepkiem konkurować, nie bój się noo. Ani Ty, ani żadna z koleżanek nie jesteście oceniane w kontekście mężczyzn!

a pod jakim względem ma ze mną rywalizować bo nie czaje :rotfl:
Zuza
Zuza
  4 stycznia 2012

monofoniaa jak tak strasznie Ci na tym zależy to napisz propozycję Pani FT, która zajmuje się fotką.tv http://www.fotka.pl/profil/magdalenapp a nie rób tutaj jakiegoś cyrku ;)

MichaU
MichaU
  6 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś kobiety do kobiet nie wchodziły.

widocznie nie jestes zbyt atrakcyjna dla meskiej czesci moderatorow :lol:
poza tym co to za roznica ;)? bo wg tego co mowisz wychodzi na to ze wszystkich trzepakow czyli 90% banowanych maja hmmm zabijac kobiety tak :D? a my mamy polowac na ctcki :D?

Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam, dlaczego akurat sutki? I czy pokazać kawałek obwódki to będzie jeszcze w normie, tak 2mm, a dalej to już źle?

zacznij sie prowokujaco zachopwywac to nawet nie zdazysz sie dotknac za biust ;) obiecuje ci to ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No moi drodzy. Albo ubieramy się do końca, albo ciuszki zdejmujemy. Albo pozwalamy na pokoje prywatne, albo nie. Bo nie ma nic durniejszego niż taka dziwna hipokryzja. Dziwię się po prostu, że nie potraficie być jednoznaczni. Że boicie się swoich własnych kolegów moderatorów. I ten do którego można skargi składać też się boi, przecież to widać. Wszyscy panicznie boicie się odrzucenia. Walczcie z fotkową częścią was!

chcesz sie rozbierac ? idz na portal na litere "S" moze tam i zarobisz cos grosza ;) fotka tv to portal dostepny dla osob od 15 lat. nie wiem czy masz siostre ale wyobraz sobie taka sytuacje. masz 15 siore ktora siedzi na pokoju prywatnym i pokazuje napalonemu brudnemu 40latkowi psioche i ten sie trzepie.. ;) pasuje ci cos takiego ?

Zuza
Zuza: Śmiechłam

Motylkowa
Motylkowa: * [znaki]

tak zakoncze swoja wypowiedz gdyz te 2 ostatnie cytatu oddaja sens wypowiedzi autorki w 100% pozdrawiam
Zadziora
Zadziora
  7 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli to kobieta, to nie uważacie, że zwyczajnie zazdrość ją zżerała i chciała móc banować sobie konkurencję (bo wszystkie moderatorki pokazują cycki na fotka.pl, często i na fotka.tv, a często pierwsze są w pokojach gdzie pojawia się kawałek bielizny i zaczynają drzeć ryja)?

Jakieś dowody na to poproszę:>

Konto usunięte
Konto usunięte: 5. Dekolt > 30% to tak samo jak pokazanie gołych cycków. Chyba powinniście i za niego banować.

A co to PRL? Nie przesadzajmy, może wprowadzimy w regulamin obowiązek siedzenia w golfie przed kamerą :crylol: Komu przeszkadza dekolt? Przecież tak kobiety ubierają się na co dzień i widać to na ulicy.

Konto usunięte
Konto usunięte: 6. Czy nie lepiej byłoby całkowicie zabronić kobietom moderowania? One za bardzo nie myślą nad tym co się wokół nich dzieje.

I znów poproszę o jakieś dowody na te zarzuty.

Moderator to osoba obiektywna, która nie banuje za moje widzi mi się, albo za to, że inna osoba jest od nas lepsza i ładniejsza. Jeżeli jest inaczej, to poproszę o dowody, a wyciągniemy konsekwencję ze złego zachowania.

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu, zakładam hasło i chcę mieć pewność że nikt go nie ominie. A cała wasza obsada może tam wejść i patrzeć jak robię kupę - bo programiści zostawili im furtkę?

Tak może być np. na skypie, a nie na fotce. Prawo polskie nie dotyczy transmisji fotkowych, w których może dochodzić do jego łamania. Mamy swój regulamin, który nie koliduje z naszym polskim prawem.

Moderator wchodzący na transmisję do pokoju prywatnego, sprawdza czy wszystko jest okej i wychodzi. Nie mamy prawa przesiadywać na danym prywatnym pokoju, gdy osoba transmitująca sobie tego nie życzy. Nie może jednak łamać zasad fotkowych.

Także ja nie widzę problemu jaki przedstawiasz.

Konto usunięte
Konto usunięte: 8. Zróbcie no tak żeby moderatorzy nie witali się w sposób "; >" albo ": >", czy "...". Automatyczny tekst "Dzień dobry! Jestem moderatorem Fotka.tv i mam sprawę!" byłby wspaniały. Skoro dało się ominąć hasła, to na pewno i to się da. Albo całkowicie im zablokować możliwośc pisania jako moderatorzy na czacie.

A po co? Mamy się kłaniać może jeszcze nisko:> Ludzie nie bądźcie śmieszni :ninja:
Zadziora
Zadziora
  7 stycznia 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytam, dlaczego akurat sutki? I czy pokazać kawałek obwódki to będzie jeszcze w normie, tak 2mm, a dalej to już źle? A co jeżeli ktoś miałby piersi bez sutków?

To był przykład, a Ty się czepiasz szczegółów i łapiesz za słówka.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak coś się nazywa prywatne, to ma takie być. Bez wstępu dla osób postronnych.

Osoby postronne, to na pewno nie moderatorzy.

Konto usunięte
Konto usunięte: I na koniec, droga Motylkowa małe słówko do Ciebie. Cierpisz na chorobę, jest poważna. Jesteś hipokrytką. Wyjątkowo zaciekłą. Nie wiem czy to wina Twoich koleżanek, czy mamy, ale

Jeżeli masz coś do niej, to napisz jej to na pw, a nie na forum.

Poza tym zamykam temat, bo forum to nie miejsce nie wykłócanie się kto i gdzie pokazuje cycki.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.