Kaktusik18
Kaktusik18
  24 grudnia 2011 (pierwszy post)

juz szlak mnie trafia ciagle ten kretyynski blad juz 10 razy czyscilem historie i ciagle to samo

Pitero187
Pitero187
  25 grudnia 2011

Musisz poprosić FP o odświeżenie konta ;)

Adidasowa
Adidasowa
  25 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szlak

szlag* :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: juz szlak mnie trafia ciagle ten kretyynski blad juz 10 razy czyscilem historie i ciagle to samo

Konto usunięte
Konto usunięte: Musisz poprosić FP o odświeżenie konta ;)

Odświeżenie konta nic tutaj nie da. Juz ktoś tu kiedyś pisał, że programiści pracują nad tym błędem, bo sami go nie ogarniali :woot: pozostaje poczekać.
A ty @Kaktusik18 sprawdź może na innej przegladarce albo nawet na innym koncie.
Pitero187
Pitero187
  25 grudnia 2011

Adidasowana mi odświeżenie konta pomogło na jakiś czas ale pomogło ;) a wiadomo że programiści już długo to naprawiają więc trzeba radzić sobie inaczej.

Adidasowa
Adidasowa
  26 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Adidasowana mi odświeżenie konta pomogło na jakiś czas ale pomogło ;) a wiadomo że programiści już długo to naprawiają więc trzeba radzić sobie inaczej.

W sumie racja, ale i tak jest lipa z tymi błędami na fotka tv, ja na przykład muszę odświeżać stronę 10 razy żeby mi załapało "aktywną kamerkę" :woot:
CrAzY1994
CrAzY1994
  27 grudnia 2011

Mi również pojawia się ten błąd, tylko że u mnie wygląda to tak, raz się pokaże na 3h, ale wszystko normalnie mi działa.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.