insanebitch
insanebitch
  15 grudnia 2011 (pierwszy post)

ej, te wasze problemy z fotka zglaszajcie dla modow a nie zasmiecacie forum co my wam poradzimy

MichaU
MichaU
  16 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zglaszajcie dla modow

pierwsze zdanie i od razu pudlo ;) nie do modow bo mod nic nie moze (esli chodzi o sprawy techniczne) a raczej walic na kontakt z uporem maniaka chyba ze cos nowego to wtedy temacik na forum nie zaszkodzi :) przeciez to odpowiedni dzial
krzepek8899
krzepek8899
  16 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej, te wasze problemy z fotka zglaszajcie dla modow a nie zasmiecacie forum co my wam poradzimy

tak piszcie do mnie :ninja:
Diablica
Diablica
  16 grudnia 2011

Temat :pisze sie prośba nie pro zba:zonk: (musialam oddzielnie bo mi samo poprawia)

krzepek8899
krzepek8899: insanebitch:ej, te wasze problemy z fotka zglaszajcie dla modow a nie zasmiecacie forum co my wam poradzimy tak piszcie do mnie

NIE! prosze pisac do mnie;p
krzepek8899
krzepek8899
  16 grudnia 2011
Diablica
Diablica: NIE! prosze pisac do mnie;p

źle zacytowałaś :D
CrAzY1994
CrAzY1994
  17 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej, te wasze problemy z fotka zglaszajcie dla modow a nie zasmiecacie forum co my wam poradzimy

Moderator nie ma aż takiego wpływu na problemy techniczne, a forum tak naprawdę jest do tego żeby dać swoją opinie, poinformować team Fotka o problemach o propozycjach, więc myślę że twoja wypowiedź nie jest dość stosowna.
Mazpatuuusiowej
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Mazpatuuusiowej
  28 grudnia 2011

Witam ! . Mam pewną prośbę wiem ze to nie jest koncert życzeń i zdaje sobie sprawę że , to nie ten dział chyba ale zauważyłem że ten post nazywa się "prośba".

A więc moja prośba polega na tym że :

1. Chciałbym zostać modem ( Fotka.tv ) Dlaczego : Ponieważ ; Utrzymuje porządku na transmisji fotka.tv

2. Czas : Dlatego też ze , mam dużo wolnego czasu i chciałbym nieśiedzieć bez czynnie .. Więc postanowiłem panować nad porządkiem na fotka.tv

3. Wiek ; Mam 15lat Ale To nie zmienia faktu ponieważ siędze z OPIEKUNEM PEŁNOLETNIM ..

4. Ilość fotki w serwisie : Od Paru miesięcy ; ale miałem juz duzo fotek ...

Więc prosiłbym o moją zrozumiałość .

Kontakt : 3122693

Z poważaniem (xXlisek19Xx) Daniel + Opiekun !

krzepek8899
krzepek8899
  28 grudnia 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 4. Ilość fotki w serwisie : Od Paru miesięcy ; ale miałem juz duzo fotek ...

trololololololo :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.