mi32212
mi32212
  21 października 2011 (pierwszy post)

czy dlugo wam to zajmie naprawianie tego polaczenia z serverm do pokoju? bo caly czas jest ten problem rozkminicie cos Prosze Was z Gory Dziekuje:-)

tekken
tekken
  21 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

To ciekawe. Ja nie mam żadnych problemów z połączeniem.
mi32212
mi32212
  21 października 2011

jak ty nie masz to sie nie udzielaj dobrze;-) ale wiekszosc ma i dlatego sa te tematy poruszane jakbys chcial wiedziec i pewnie ich nie zuwazyles...

Zolti980
Zolti980
  21 października 2011

tez mam ten problem :/

robsen
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
robsen
  22 października 2011

@tekken ja Ci już cytowałem stare polskie przysłowie "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj", ale widze że masz problem ze zrozumieniem najprostszych rzeczy. Twoje posty w 95% to infantylne banały nie wnoszące nic do sprawy. Zaśmiecasz tylko przestrzeń i mam nadzieję że tylko w internecie...

tekken
tekken
  22 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak ty nie masz to sie nie udzielaj dobrze;-)

Sorki. Przepraszam, że żyję.

robsen
robsen:

Bardzo śmieszne. Chyba mówisz tu o sobie.
QlimaxIQdance
QlimaxIQdance
  22 października 2011

też to mam i czekam cierpliwie aż (chyba) to zrobią :ninja:

Adidasowa
Adidasowa
  22 października 2011

Powiem Ci, że ja też to mam. Ale odświeżam stronę po 15 razy i zawsze, prędzej czy później, zadziała :mrgreen:
PS. próbuję też na innych przeglądarkach :)

Adidasowa
Adidasowa
  22 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też to mam i czekam cierpliwie aż (chyba) to zrobią

Pocieszę Cię - nie doczekasz się :mrgreen:
MichaU
MichaU
  22 października 2011
robsen
robsen: @tekken ja Ci już cytowałem stare polskie przysłowie "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj", ale widze że masz problem ze zrozumieniem najprostszych rzeczy. Twoje posty w 95% to infantylne banały nie wnoszące nic do sprawy. Zaśmiecasz tylko przestrzeń i mam nadzieję że tylko w internecie...

:brawo:
Treść posta jest za krótka. Minimum to 10 znaków. Cytaty nie są wliczane do treści.
RafoX
RafoX
  23 października 2011

mi tam działa

QlimaxIQdance
QlimaxIQdance
  23 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pocieszę Cię - nie doczekasz się

nie dołuj mnie nawet :and: kiedyś będą zmuszeni to naprawić jak będą mieli zawaloną skrzynkę :rock:
eetos
eetos
  23 października 2011

Nie naprawią ;)

Adidasowa
Adidasowa
  23 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dołuj mnie nawet kiedyś będą zmuszeni to naprawić jak będą mieli zawaloną skrzynkę

No to może kiedyś... :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.