czy dlugo wam to zajmie naprawianie tego polaczenia z serverm do pokoju? bo caly czas jest ten problem rozkminicie cos Prosze Was z Gory Dziekuje:-)
lista tematów
[Kamerki] tak wiem problem z serverm..juz to bylo
jak ty nie masz to sie nie udzielaj dobrze;-) ale wiekszosc ma i dlatego sa te tematy poruszane jakbys chcial wiedziec i pewnie ich nie zuwazyles...
@tekken ja Ci już cytowałem stare polskie przysłowie "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj", ale widze że masz problem ze zrozumieniem najprostszych rzeczy. Twoje posty w 95% to infantylne banały nie wnoszące nic do sprawy. Zaśmiecasz tylko przestrzeń i mam nadzieję że tylko w internecie...
Powiem Ci, że ja też to mam. Ale odświeżam stronę po 15 razy i zawsze, prędzej czy później, zadziała
PS. próbuję też na innych przeglądarkach :)
robsen: @tekken ja Ci już cytowałem stare polskie przysłowie "jak nie masz nic do powiedzenia, to sie nie odzywaj", ale widze że masz problem ze zrozumieniem najprostszych rzeczy. Twoje posty w 95% to infantylne banały nie wnoszące nic do sprawy. Zaśmiecasz tylko przestrzeń i mam nadzieję że tylko w internecie...
Treść posta jest za krótka. Minimum to 10 znaków. Cytaty nie są wliczane do treści.