ITakNieOgarnieesz
ITakNieOgarnieesz
  16 października 2011 (pierwszy post)

Witam ; )
coraz czesciej wyskakuje mi ten problem "trwa ladowanie pokoju" tak caly czas, nie da sie wejsc. Czy mogli byście coś z tym zrobic ? :O
Dziękuje ;)

tekken
tekken
  24 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam ; ) coraz czesciej wyskakuje mi ten problem "trwa ladowanie pokoju" tak caly czas, nie da sie wejsc. Czy mogli byście coś z tym zrobic ? :O Dziękuje ;)

Mi kazali zainstalować sobie Chrome, bo tam wszystko działa. Przecież to żałosne.
ITakNieOgarnieesz
ITakNieOgarnieesz
  25 października 2011
tekken
tekken: Mi kazali zainstalować sobie Chrome, bo tam wszystko działa. Przecież to żałosne.

A no mi nic nie napisali, korzystam teraz tylko z mozilla Firefox i działa (aż dziwne) wszystko w jak najlepszym porządku od pory napisania tego tematu nic mi się nie psuje i na TV wchodzę bez problemów
Oskar86
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Oskar86
  30 października 2011

Mam ten sam problem = trwa zakladanie pokoju...

Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 695
woland
  30 października 2011
tekken
tekken: Mi kazali zainstalować sobie Chrome, bo tam wszystko działa. Przecież to żałosne.

To jest gorzej niż żałosne - problem występuje od kilku już miesięcy i "pracują nad tym" dzielnie jak widać.

Ja mam ten problem co tydzień. Gdy się tak dzieje próbuję ze3 przeglądarek i dwóch komputerów. Problem leży ewidentnie po stronie serwera fotki i nie wiem po co komy mydlić oczy, że coś ma instalować. Nie ogarniają tematu i tyle. A wszystko zaczęło się rypać po dodawaniu rzekomych udogodnień.

Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV

MartuCha
MartuCha
  7 listopada 2011

Ja próbowałam na Mozilli, Explorerze i Chrome i na żadnym nie działa :/ zonk. wcześniej chociaż rano dało się wejść, a teraz już w ogóle.

olnia29
olnia29
  15 listopada 2011

::piwo::

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.