GRADEK83
GRADEK83
  15 października 2011 (pierwszy post)

Debilizm naturalizm się szerzy zmieńcie ta opcje na ban 12h czy tam 24h bo bez jaj dodawać kogoś na czarną listę tylko dla tego że weszło się do kogoś na transmisję to już przesada :ninja:
Przykład laska zakłada transmisję i ma daną ilość ludzi oglądających i czeka na jakiegoś lowelasa który jak tylko się pojawia ona wszystkich jak leci daje na czarną listę bo jest zbyt tępa aby ustawić sobie transmisję na hasło.

przeciezwiesz
przeciezwiesz
  16 października 2011

^^
tekken
tekken
  16 października 2011

Trochę żałosny numer, Jadnak jeszcze na takie idiotki nie trafiłem.

marei
marei
  16 października 2011

GRADEK83 nie każdy chce rozmawiać i gościć u siebie w pokoju ludzi którzy nie mają żadnego swojego zdjęcia (po za kosmicznymi avaratami). Sam jak prowadzę transmisję wywalam (czasami blokuję) ludzi bez zdjęć.

GRADEK83
GRADEK83
  16 października 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam jak prowadzę transmisję wywalam (czasami blokuję) ludzi bez zdjęć.

Aha i pewnie się nie odzywasz tylko sprawdzasz profile dziewczyn które mają zdjęcia. Takie transmisje są najlepsze siedzi mimoza i patrzy się jak dzięcioł w dziuple i ani me ani be ani pocałuj mnie w nogę.

Powinni dodać opcję osoby bez zdjęć nie mogą wejść na moją transmisje i pozamiatane.
przeciezwiesz
przeciezwiesz
  16 października 2011

Jedynie osoby bez weryfikacji konta nie mogą wejść na fotkaTV.

http://www.fotka.pl/forum/fotka.tv/4014,osoby_bez_zdjec_na_f

MichaU
MichaU
  17 października 2011

Gradek ja tam nie placze ;)ktos Cie nie chce na transmisji, jego sprawa;) ma do tego prawo
ja mam cos takiego ;)
Użytkownicy, którzy mają Cię na czarnej liście (1319):
mam sie pociac ?

krzepek8899
krzepek8899
  18 października 2011

ja mam trochę mniej osób na CL
Użytkownicy, którzy mają Cię na czarnej liście (291):

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.